Hoppa till innehåll
Är du intresserad av att bli en del av ett framstående och ambitiöst företag beläget i Norra Stockholm? Vi är engagerade i arbete med specialiserade produkter som kräver exceptionell precision och kvalitet.

Vi på Brovex behöver stärka upp vår godsmottagning och lageravdelning, samt ha hjälp under vissa perioder med enklare montage. Jobbet passar dig som är driven, engagerad och som trivs bra att jobba med olika uppdrag, både ensam och i team. Vi kräver god numerisk förmåga och logiskt tänkande. På Brovex finns möjlighet att utveckla din tekniska kompetens då du kommer att arbeta med kollegor som har hög kompetens och avancerad produktionsteknik inom bearbetning och montering.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är varierande eftersom det handlar om olika arbetsuppgifter inom lager och godsmottagning. Du kommer att hantera bl.a. råmaterial, produkter, plockar ihop kundorderna samt lastar och lossar varor med truck - alltid med en hög servicenivå och positiv inställning. Du kommer att vara en nyckelperson inom vår kvalitets kedja och kommer att ta hand om en del ankomstkontroll och kvalitetskontroll av gods vid in- och utleverans

Din profil
Den här tjänsten passar dig som har ett stort driv och engagemang samtidigt som du är noggrann och ansvarstagande. För att klara av arbetet på bästa sätt är det till din fördel om du är fysiskt aktiv och trivs med att jobba i ett bra tempo med kvalitet som prioritet.

Det skulle vara en stor fördel om du hade följande färdigheter:
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Har god datavana
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • Kan förstå grundläggande engelska i tal och skrift
  • Har god fysik
  • Truckkort med behörighet minst A och B
  • Har bra ordning och reda
Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag, vi kallar löpande till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum när vi hittar rätt person.
Vi kommer inte att besvara frågor gällande denna annons på telefon.
Skicka in en intresseanmälan till oss och bifoga CV med beskrivning om dig, om vi tror att du kan vara rätt person för jobbet kommer vi att kontakta dig för att ordna en intervju.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som börjar med 3 månaders provanställning.
Ta en titt på vår hemsida för mer information om vårt företag: Brovex.se
Mer info
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (53 dagar kvar)

Liknande jobb