Brogaarden AB söker säljare med hästskit under naglarna!

Brogaarden AB söker säljare med hästskit under naglarna!

Du älskar hästar, du älskar att sälja och om du är rätt person älskar vi också tanken på att ha dig som vår nya kollega.

Vi växer i Sverige och söker nu en ny säljare i mellersta Sverige då vår nuvarande säljare går vidare mot nya utmaningar. Vi tror att du liksom vi har en hästbakgrund som du älskar att kombinera med kundkontakt och försäljning. Lämplig bostadsort är Stockholm, Nyköping eller Eskilstuna... eller någonstans i det området.

Rollen!
Rollen innebär tonvikt på försäljning av hästfoder av premiumkvalitet (men även hund-, katt-, hönsfoder) till befintliga samt nya återförsäljare i distriktet. Som säljare på Brogaarden utbildar du även butikspersonal om våra produkter. Du arrangerar tillsammans med dina kunder också omtyckta kundkvällar, allt med målet att tillsammans med dem öka försäljningen. Du arbetar självständigt och målmedvetet då du kontaktar potentiella kunder och bokar upp ett besök eller kör inom och säger hej när du har vägarna förbi. Årligen ställer vi ut på mässor som Göteborg Horse Show, Falsterbo och Stockholm international Horse Show. Där träffar vi många människor och sprider varför de liksom så många andra ska använda sig av just våra kvalitetsprodukter till sina hästar m.fl. En del av försäljningen sker direkt till stall med många hästar, där du ger råd och erbjuder individuella lösningar till deras djur. Du utgår hemifrån, men större delen av din tid läggs ute på fältet hos befintliga och potentiella kunder. Till din hjälp finns foderrådgivare, en kundtjänst, försäljningschef samt dina övriga kollegor i Sverige och Danmark.

Vad vi erbjuder?
Vi värdesätter kvalitet och kundservice mycket högt och är alltid tillgängliga, för dig som kollega och för våra kunder. Vi erbjuder ett spännande arbete i en växande verksamhet i en miljö med både svenska och danska kollegor. Vi är som en stor familj, som kanske inte ses så ofta men som finns för varandra, bara ett telefonsamtal bort. Du utgår ifrån din bostadsort och får stor frihet att själv planera ditt arbete tillsammans med dina kunder. Distriktet erbjuder fortsatt stor potential för att finna och identifiera behov hos nya kunder, vilket vi vet du ser som motiverande. Du får en fast lön samt en rörlig del, samt tjänstebil, dator och mobil. På vår hemsida kan du läsa mer om oss, se oss och få en bild av vilka vi är. Tjänsten innebär mindre del övernattningar.

Vem är du?
Vi tror att du förutom erfarenheten av försäljning och hästar är lite av en entreprenör som gillar att själv planera dina dagar för att nå dina försäljningsmål. För att nå dessa mål och för att vinna dina kunders förtroende tror vi att du liksom vi, är driven, utåtriktad och född med en positiv attityd. Du tycker om att träffa många människor och du tycker om att lyssna på och fånga dina kunders behov samt att lösa deras problem med våra premiumprodukter. Du vet också att det är kvaliteten på din rådgivning, kundbemötandet och din målmedvetenhet som skapar långvariga relationer, goda affärer och nöjda kunder. Brogaardens kunder förväntar sig att vi har goda fackkunskaper så du bör idag leva och verka i en häst- och stallmiljö för att du ska känna dig bekväm och fungera i rollen. Din bakgrund har gett dig goda kunskaper i utfodring av hästar, och med rätt motivation kan vi lära dig mycket mer för att du ska bli vår nästa stjärna på fältet. Vi ser det som självklart att du har goda grundläggande IT kunskaper samt körkort.

Varmt välkommen till oss.

Du är välkommen att ta kontakt med vår försäljningschef Christian Haglund med din ansökan eller om du har några frågor eller funderingar. Mejl: ch@brogaarden.eu eller via telefon 0735-05 81 19. Vi vill gärna ha din ansökan så fort som möjligt då urval sker löpande.

(Sökord: Stockholm, Mälardalen, Norrköping, Linköping, Nyköping, Örebro, Eskilstuna, Häst, Säljare)
Mer info
Kontaktperson Christian Haglund
Telefon 0735-05 81 19
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BROGAARDEN®är ett av marknadens starkaste varumärken inom försäljning av, och rådgivning om, djurfoder. Vi har stått för fodret till hästar och exotiska djur i djurparker i över 100 år och är över 40 medarbetare i Danmark och Sverige. Brogaarden AB i Sverige bildades som ett dotterbolag 2012 och fungerar som en integrerad del av Brogaardens organisation. Vi representerar t.ex. Brogaarden Optimal, Dodson & Horrell Ltd., Hartog, Animalife m.fl.Läs mer om Brogaarden på www.brogaarden.se