Hoppa till innehåll
Bro, Underhåll & Service BUS AB logotyp

Erfaren Mekaniker till Stockholm

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker en erfaren Mekaniker till Stockholm

Vi ser en bro som en övergång till något bättre eller en förbindelse mellan två bra saker, men det kan även vara en kontakt som utvecklar något till det allra bästa.

Bro Underhåll & Service BUS AB är ett företag med våra rötter sprungna ur el, bygg, teknik, hydraulik och installationsbranchen.
Med det står vi mycket väl rustade för att möta uppdrag inom olika segment i dessa kategorier. Våra uppdragsgivare kommer framför allt från offentlig förvaltning men även den privata industrin är ett växande kundsegment hos oss.
När kunden kontaktar oss, strävar vi efter att kunden alltid ska känna sig väl omhändertagen, professionellt bemött och framför allt nöjd med våra tjänster.

Vi är en ledande aktör inom infrastruktur och brobyggnation och söker nu en erfaren och passionerad Mekaniker till vår verksamhet i Stockholm för att förstärka vårt kompetenta team. Vår organisation strävar efter att skapa hållbara och tekniskt avancerade lösningar för infrastrukturella utmaningar. Vi driver projekt som präglas av hög kvalitet och innovation.

I rollen som Mekaniker inom brobyggnation kommer du att vara ansvarig för underhåll, reparation och montering av mekaniska komponenter och system på våra broar och infrastrukturanläggningar. Du kommer att samarbeta med ett dedikerat team och spela en nyckelroll i att säkerställa att våra konstruktioner fungerar optimalt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att
inkludera:

·
Utföra underhåll och reparation av mekaniska system och komponenter på broar.

·
Delta i montering och installation av mekaniska delar enligt ritningar och specifikationer.

·
Felsöka och lösa mekaniska problem för att säkerställa driftens pålitlighet.

·
Samarbeta med kollegor för att säkerställa korrekt integration av mekaniska system.

Vi söker en kandidat med följande kvalifikationer:

·
Utbildning inom mekanik eller liknande område.

·
Erfarenhet av mekaniskt arbete inom
infrastruktur- eller brobyggnationsprojekt.

·
Förmåga att läsa och tolka ritningar och tekniska specifikationer.

·
God problemlösningsförmåga och noggrannhet i utförandet av arbetsuppgifter.

·
Förmåga att arbeta självständigt och i team.

·
B-körkort manuell

·
Svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder en möjlighet att vara en del av spännande och betydelsefulla infrastrukturprojekt. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö där din kompetens och passion för denna typ av arbete kommer att uppskattas och bidra till vår fortsatta framgång.

Skicka din ansökan, CV och eventuella referenser till info@busab.nu Ange "Mekaniker – Stockholm" som ämnesrad. Vi ser fram emot att välkomna en skicklig mekaniker till vårt team.
Bro, Underhåll & Service BUS AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.busab.nu