Hoppa till innehåll

Junior redovisningsekonom till bank, Stockholm City

Är du en Junior Redovisningsekonom som jobbat något år, men som nu är redo att fortsätta växa och lära? Vi rekryterar just nu en junior redovisningsekonom till vår kund inom banksektorn. Kunden växer snabbt och behöver därför fler duktiga kollegor till sitt team. Kontoret ligger i nya fräscha lokaler mitt i Stockholm City.

I din roll som Junior Redovisningsekonom ingår varierande arbetsuppgifter kopplat till kunders ekonomi, bokföring och beskattning. Du kommer arbeta med samtliga delar inom redovisningen och ha nära kontakt med såväl kunder som interna kollegor. Du trivs med att verka som spindeln i nätet och är mån om att ge kunder den bästa möjliga servicen.

Som Junior Redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med:

  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar av bankkonton
  • Delaktig vid bokslutsarbete
  • Rapportering till kund
  • Utveckla och förbättra ekonomiska processer, rutiner och verktyg

Kvalifikationer och erfarenhet:
Du behöver ha en relevant akademisk utbildning med något års arbetslivserfarenhet inom yrket, gärna från en byrå eller revisionsfirma. Du har en god och stabil grundkunskap inom redovisning och förstår hur det ekonomiska flödet fungerar och hänger samman. Vidare är du mycket trygg i ditt användande av system och Excel som du använder i ditt arbete. Erfarenhet av Fortnox är meriterande men inte ett måste. Du uttrycker dig utan svårigheter på svenska och engelska, både skriftligen och muntligen.

Personliga egenskaper:
För att axla den här rollen som Junior Redovisningsekonom behöver du ha en god analytisk förmåga där du förmår att se och förstå helheten. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och tar enkelt kontakt med både interna och externa intressenter där du har en pedagogisk och serviceinriktad approach. Som person är du nyfiken och har en vilja att lära och utvecklas samtidigt som du tar stort ansvar för ditt arbete och levererar hög standard.

Brightby Bemanning:
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomiområdet. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elma Hadziefendic på elma.hadziefendic@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen).Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Brightby Bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (33 dagar kvar)
Typ av anställning