Hoppa till innehåll

Ekonomiassistent, Stockholm

Är du ekonomiassistent i början av din karriär och har erfarenhet av kundreskontra samt har ett stort intresse för ekonomi och tycker om att agera som spindeln i nätet med många kontaktytor? Läs då vidare för du kan vara rätt person för den här rollen. För kunds räkning rekryterar vi nu en junior ekonomiassistent som kommer ansvara för kundreskontra. Bolaget är ett familjärt företag som agerar inom skola och omsorg och ligger i Sollentuna. Du kommer ingå i ett mindre team på 4 personer. Det kan komma finnas möjlighet till att bli anställd av kund.

Start är redan i september.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Kundreskontra
 • Matcha intäkter
 • Fakturering
 • Redovisning
 • Periodiseringar av intäkter
 • Inbetalningar
 • Täcka upp för leverantörsreskontra
 • Reservering av intäkter
 • Hantera kommunikation och samarbete med både interna och externa intressenter

Vem är du?
Vi söker dig som, antingen har några års erfarenhet från kundreskontra, eller är i startgropen av din karriär och har arbetat 1-2 år som ekonomiassistent.
Du får gärna ha erfarenhet av ekonomisystemet Hogia men det är inget krav för tjänsten.
Rollen kräver att man är noggrann, självständig, lösningsorienterad, kunna ta egna initiativ och följa rutiner.
Då du i rollen inom reskontra har många kontaktytor ställer det krav på att du är kommunikativ och flytande i tal och skrift på svenska. Telefonen kommer vara ett viktigt verktyg.
För att trivas hos våra kunder bör du vara driven och lösningsfokuserad. Du har lätt för att kommunicera och förklara på ett tydligt sätt och är prestigelös och trivs i en koordinerande roll där det ställs krav på struktur. Du arbetar även flexibelt och är en team-människa som sprider härlig energi omkring dig.

Tillsättning: Omgående
Placering: Sollentuna

Om Meritmind
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Linda Rybring, Linda.Rybring@meritmind.se 070-336 13 00. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan, på engelska, så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Brightby Bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 jan. 2024 (37 dagar kvar)
Typ av anställning