Ekonomiassistent, Södertälje

Ekonomiassistent, Södertälje

Vi söker nu dig med god erfarenhet inom reskontra, bokföring och ekonomi till vår kund i Södertälje. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med tillträde omgående och pågår ca 6 månader. Här får du möjlighet att vidareutveckla dina erfarenheter av att arbeta på ett större bolag.
Ansök till tjänsten redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiassistent
  • Kund- och leverantörsreskontra

Kvalifikationer och erfarenhet

  • 2-3 års erfarenhet av ekonomiarbete
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska
  • Minst gymnasial ekonomiutbildning
  • Mycket goda systemvanor
  • Erfarenhet av Agresso är meriterande

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar varierande arbetsuppgifter samt har förmåga att ta egna initiativ och kan snabbt sätta sig i nya arbetsuppgifter. Du anpassar dig och jobbar effektivt i en föränderlig miljö. Ditt arbete utför du noggrant och strukturerat samt uppvisar en god samarbetsförmåga. Du tycker det är roligt att hjälpa till där det behövs och är mån om att vara service-minded.

Om kunden

Kunden består av flera bolag och erbjuder tjänster och service till både människor och företag som ska bidra till att Södertälje blir bättre.

Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Vad erbjuder vi dig?

Vi på Brightby är väldigt måna om att du ska må bra av och på jobbet, därmed är vi stolta att ha möjlighet att erbjuda dig en tillsvidareanställning som konsult. Det innebär en trygganställning med kollektivavtal, gemenskap och utveckling. Självklart har vi förmåner som; försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify. Du kommer ingå i ett team med andra konsulter samt få en personlig kontakt med en av våra konsultchefer.

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar, seminarium, föreläsningar samt konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2023 (26 dagar kvar)