Hoppa till innehåll

Ekonom till viktig aktör för arbetsmarknaden, Uppsala

Nu söker vi på Brightby en självgående ekonom omgående till vår kund i Uppsala, som med sin ekonomierfarenhet vill hjälpa vår kund att sköta och se till att nödvändiga och viktiga delar av ekonomiarbetet bli gjort. Det är ett uppdrag under 3-4 månader till att börja med. Din insats kommer bli mycket betydelsefull och uppskattad av företaget. Du utför uppdraget hos vår kund, som erbjuder flexibilitet och ”frihet under ansvar”. Det innebär att du kan arbeta på distans i stort sett alla dagar i veckan. De har sitt kontor i centrala Uppsala, som du kommer behöva besöka ca. 1 gång i veckan.
Ansök till tjänsten redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Ekonom
  • Leverantörsreskontra
  • Betalningar
  • Fakturering
  • Kontering
  • Momshantering

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av att arbeta med Leverantörsreskontra ax-limpa.
  • Erfarenhet av att arbeta och hantera olika ekonomisystem
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av att arbeta i Excel

Personliga egenskaper som Ekonom

För att lyckas och trivas i rollen som Ekonom hos vår kund är du självgående och trivs av att arbeta självständigt. Du känner dig trygg i dina ekonomikunskaper, van att snabbt sätta dig in i en ny verksamhet och utföra ekonomiarbete. Du drivs av att arbeta i en miljö där det hela tiden finns uppgifter att ta tag i, vilket du gör självmant. Som person är du nyfiken och har ”ett öga” att förutse vad som behövs göras i ekonomiarbetet. Vidare utför du ditt arbete på ett strukturerat, noggrann och kommunikativ sätt.

Om kunden

Vår kund arbetar med att hjälpa arbetssökande att komma ute i arbete. Företagets kultur bygger på engagemang och viljan att hjälpa människor, vilket också är grund inställningen för de som arbetar på företaget.

Vad erbjuder vi dig?

Vi på Brightby är väldigt måna om att du ska må bra av och på jobbet, därmed är vi stolta att erbjuda dig möjlighet till en tillsvidareanställning som konsult. Det innebär en trygganställning med kollektivavtal, gemenskap och utveckling. Självklart har vi också förmåner som; försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify. Du kommer ingå i ett team med andra konsulter samt få en personlig kontakt med en av våra konsultchefer.

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar, seminarium, föreläsningar samt konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Brightby Bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
05 jan. 2024 (38 dagar kvar)
Typ av anställning