Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Controller till tillverkningsindustri, Stockholm

Ansök nu

Är du en business Controller med erfarenhet av project controlling eller arbetar du kanske som project Controller idag? Då kan du vara personen vi söker! Brightby Bemanning söker nu till vår kund en project controller med flera års erfarenhet av ekonomi och controlling. Vi ser att du är en person som som är driven och flexibel samt har en god analytisk förmåga. Vidare tror vi att du är en stark lagspelare som bidrar med energi till dina blivande härliga och drivna kollegor i ekonomiteamet. Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 6 månader med chans till överrekrytering om alla parter är nöjda. Den är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att utgå från deras kontor med placering i Södertälje, Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Budgetering och prognostisering
 • Månatlig ekonomisk rapportering
 • Projekt controlling; räkna på business case och framtida värden
 • Ansvara för den ekonomiska planeringen
 • Resultatuppföljning
 • Projektutveckling

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Du har en eftergymnasial utbildning i ekonomi
 • Du har djupgående kunskaper i Excel och Power Query
 • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska
 • Erfarenhet av att tidigare ha arbetat i tillverkningsindustrin är meriterande

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i dina ekonomikunskaper med erfarenhet av controlling samt har en god analytisk förmåga. Som person tror vi att du är driven, självständig och flexibel. Du uppskattar nära samarbeten och många kontakter samt arbetar hårt för att förbättra och utveckla verksamheten. Vidare har du en god social kompetens, visar intresse och är nyfiken samt jobbar hårt för att få en god affärsförståelse.

Vad erbjuder vi dig?

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult, tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

Om kunden

Kunden har idag mer än 800 anställda och tillverkar transmissionsdelar till växellådorna och axlarna. För kunden är hållbarhet väldigt viktigt, både när det gäller arbetet med framtidens elektrifierade drivlinor samt att vara en attraktiv arbetsgivare. De har många spännande projekt på gång inom E-mobilitet och digitalisering. Mångfald, jämställdhet och inkludering står också högt på deras agenda.

Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare