Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Brightby söker en Redovisningsassistent!

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Äntligen, nu finns ett ypperligt tillfälle för dig som är en fena på reskontran och vill vidareutvecklas inom redovisning! Har du jobbat några år med redovisning och har ett starkt driv och engagemang? Då kan det här vara en möjlighet som du inte vill missa!

Vi söker nu en redovisningsassistent som kan börja omgående och hjälpa vår kund under ca. 6 månader. Du får möjlighet till flexibilitet och frihet under ansvar, vilket innebär att du kan arbeta på distans några dagar i veckan.
Huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningsassistent
  • Hela flödet inom Kund- och leverantörreskontra
  • Löpande bokföring
  • Behjälplig i bokslut
  • Uppföljningar av periodiseringar och reserveringar
  • Kontoavstämningar
  • Bankavstämningar
  • Anläggningstillgångar
  • Rapportering, bl.a. moms, skatt och intrastat
  • Det är meriterande om du har varit delaktig i projekt och implementeringar
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom kund- och leverantörsreskontra samt har varit delaktig i redovisningsarbete något år. Vidare har du en ekonomiutbildning i grunden från yrkeshögskola eller högskola. Vi ser gärna att du har jobbat i olika system samt har ett intresse för verksamhetens digitala utveckling. Du skriver och talar svenska obehindrat samt känner dig bekväm att använda din engelska i jobbsammanhang.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Samtidigt som du drivs av att jobba i ett högt tempo, vilket ställer krav på att du är uppmärksam och snabb på att anpassa dig efter en rörlig verksamhet. Du är en team player och får energi av att komma i kontakt med olika kontaktytor samt skapa relation med dessa. Att ge god service samt ett professionellt bemötande kommer naturligt för dig.

Du har ett starkt intresse för verksamheten och du drivs av att effektivisera och vara med i olika processer. Framförallt är du nyfiken och tar egna initiativ för att driva arbetet och din egna utveckling framåt
Vad erbjuder Brightby Bemanning dig?

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar, seminarium, föreläsningar samt konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Vi på Brightby är väldigt måna om att du ska må bra av och på jobbet, därmed är vi stolta att kunna erbjudan dig en trygganställning med kollektivavtal och gemenskap. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify. Du kommer ingå i ett team samt få en personlig kontakt med en av våra professionella konsultchefer.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se
Brightby Bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 jan. 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu