Hoppa till innehåll
Ansök nu

Nu söker vi en Team Lead inom Anti Financial Crime, Credit & Collection- team till vår kund i Stockholm.
Vår kund är ett kreditmarknadsbolag, centralt placerat i Solna, som står under tillsyn av Finansinspektionen.
Här kommer du att ingå i ett härligt, kompetent och roligt gäng där du kommer att tjänstgöra som Team Lead över ca 4 personer.
Tjänsten är på heltid och beräknas starta snarast möjligt, Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd som konsult hos oss de första 6 månaderna. Därefter finns det stora möjligheter till att bli anställd direkt hos vår kund

Din nästa utmaning?

Du kommer att ha ett brett ansvarsområde inom Financial Crime; från att få processer och rutiner på plats inom bedrägerier och penningtvätt till att föreslå utveckling av system för att möjliggöra kontroller och minska risk. Då avdelningen och verksamheten växer förväntar vi oss att du är ett stöd till kollegor genom att lösa vardagliga frågor, delta aktivt i projekt och olika workshops. Du kommer att ha löpande kontakt med andra avdelningar så som risk, compliance , IT och legal inom bolaget varför det är viktigt att du trivs i en nätverkande roll.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

* Omvärldsbevakning inom Financial Crime området

* Kravställan av system, processer och parametrar för bolagets AML-program

* Upprättande av interna rapporter

* Transaktionsmonitorering

* Bedrägeri och AML-hantering inkl. rapportering

* Produktägare för AML-systemen hos bolaget

Och vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av operativt arbete med penningtvättsrisker (AML), bedrägerihantering, riskhantering/compliance eller närliggande områden och som förstår kreditaffären. Du är en person som alltid tar ansvar och som har en förmåga att driva ditt och andras arbete framåt. Du har god analytisk förmåga och gillar att ställas inför komplexa frågeställningar. Gärna erfarenhet som produktägare.

Som person är du öppen, strukturerad och drivande. Du gillar att arbeta självständigt, värdesätter god kvalitet och är målfokuserad. Du har ett analytiskt och kreativ arbetssätt och gillar att ställas inför komplexa frågeställningar. Du är van att leverera i tid och strävar hela tiden till att förbättra sättet vi arbetar dels genom effektivisering och dels i informationsvärde.

 

För att trivas hos vår kund gillar du att samarbeta med andra och du har en god förmåga att se förbättringspotentialer och tycka om att lära dig nya saker. Du har förmåga att kommunicera med interna och externa partners på ett professionellt sätt. Du har en relevant universitetsexamen eller minst 4-5 års relevant arbetslivserfarenhet inom relevant område. Goda kunskaper i svenska och engelska ses som grundkrav.

Välkommen till med din ansökan!!

 

Tillsättning: Omgående

Placering: Solna, Mall of Scandinavia

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Under provanställningen kommer du vara anställd på Meritmind/Brightby

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.
Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare