Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du en person som har erfarenhet av AML-arbete och har mycket goda kunskaper inom AML-regelverket? Då kan du vara personen vi söker! Brightby Bemanning söker nu till vår kund en AML-Specialist som har god förståelse för verksamhet och som tidigare arbetat med allmänna riskbedömningar inom AML. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och beräknas pågå året ut. Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Dokumentera AML-processer och rutiner samt vid behov ta fram modell
  • Genomföra allmän riskbedömning; kundriskklassificering och transaktionsövervakning

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Mycket goda kunskaper inom AML-regelverket är ett krav
  • Om du är utbildad jurist är det meriterande
  • Erfarenhet av AML-arbete
  • Gärna erfarenhet från sakförsäkring
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av AML-arbete samt behärskar och känner dig trygg i dina kunskaper inom AML-regelverket. Som person tror vi att du är driven, självständig och prestigelös. Vidare har du lätt för att arbeta med och lära dig nya system och arbetssätt.

Vad erbjuder vi dig?

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult, tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

Om kunden

Du är välkommen att kontakta ansvarig konsultchef/rekryteringskonsult Sofie Jonsson, sofie.jonsson@meritmind.se (076 511 51 21) för mer information.

Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare