Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

UX Designer till Adtraction

Ansök nu

Älskar du design och känslan av att tillhöra ett engagerat team som uppmuntrar till att ha roligt på jobbet? Det gör teamet på Adtraction med! Nu söker vi dig som är kreativ, har ett öga för detaljer och vill spetsa din kompetens i rollen som UX Designer till Adtraction AB, ett generöst företag i framkant.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Adtraction AB.

Om företaget

Adtraction är ledande i Norden inom digital marknadsföring via partners. Bolaget är aktivt inom två vertikaler, e-handel och finans. Adtraction utvecklar och driver en plattform som kopplar samman annonsörer som vill öka sin försäljning med olika former av partners, exempelvis digitala magasin, influencers, bloggare, forum, mobilappar och prisjämförelsesajter, som vill skapa intäkter baserat på sitt innehåll och sina besökare.

Bolaget har lokala kontor i elva länder i Europa, med huvudkontor i Stockholm.

Adtraction präglas av en kollegial, avslappnad och trivsam arbetsmiljö, som uppmuntrar personlig utveckling och frihet under ansvar. Du erbjuds en hybrid arbetsplats, 5000 kr i friskvårdsbidrag, kontinuerliga frukostar och mycket mer.

Arbetsuppgifter

Du spelar en nyckelroll i utvecklingen och designen av Adtractions webbplattform samt i övrigt med att driva innovation och framgång.

Dina primära arbetsuppgifter är:

* Bidra aktivt till utvecklingen och designen av Adtractions plattform
* Lägga till nya funktioner och features på Adtractions webbplats
* Underhålla och förbättra deras frontend-kod
* Skapa återanvändbara komponenter
* Migrera jsp till React

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom relevant område
* Arbetslivserfarenhet i en likvärdig roll inom UX, Design eller Frontend
* Erfarenhet av JavaScript, meriterande med React
* Erfarenhet av HTML, SASS, och CSS
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Som person är du kreativ och är ofta den som kommer med andra infallsvinklar och föreslår nya tillvägagångssätt. Du strävar ständigt efter att förbättra ditt arbete och gillar att vara nytänkande/innovativ och letar hela tiden efter möjligheter att prova något nytt. Vidare är du uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Du tycker om att göra saker ordentligt samt har en förmåga att skapa och hålla en struktur vilket gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du tycker om att samarbeta, att lyssna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans.

Övrig information

Start: Augusti
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare