Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Utesäljare till Superb Produkt

Ansök nu

Är du driven, målmedveten och strukturerad samt har tidigare erfarenhet som fält- eller utesäljare? Brinner du för att skapa och utveckla långsiktiga relationer samt ge förstklassig service? Vill du arbeta på ett stabilt och familjärt företag där du erbjuds frihet under ansvar samt får arbeta med välkända produkter? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt av Superb Produkt.

Om företaget

Superb Produkt är ett livsmedelsföretag som tillverkat livsmedel under varumärket Biggans sedan 1952. Sedan starten har livsmedel av hög kvalitet tillverkats och förnärvarande tillverkas olika varianter av kryddsmör, kylda såser och fiskpastejer. Superb Produkt är ett familjeföretag med en familjär känsla där varje medarbetare blir en nyckelperson. Tillverkningen sker i egen produktionsanläggning i Huddinge och produkterna säljs främst i Sverige och Danmark.

Arbetsuppgifter

I rollen som utesäljare arbetar du med att skapa och utveckla nya och befintliga relationer med dagligvarubutiker. Ditt arbete leder till nöjda kunder, långsiktiga relationer och lönsam försäljning. Du får ansvar för distrikt Stockholm och erbjuds stor frihet och eget ansvar över hur du väljer att utveckla ditt distrikt. Utöver butiksbesök arbetar du med olika försäljningsfrämjande åtgärder med målsättning att nå dina försäljningsmål. Som utesäljare blir du en nyckelperson och ingår i ett team som tillsammans ansvarar för företagets försäljning i de olika distrikten.

* Utveckla relationer med befintliga och potentiella kunder
* Planering och genomförande av kundbesök
* Ansvar över att uppnå försäljningsmål i Stockholmsdistriktet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning
* Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
* Erfarenhet som fält- eller utesäljare, meriterande med erfarenhet från dagligvaruhandel
* God data- och systemvana
* B-körkort och tillgång till egen bil

För denna tjänst är dina personliga egenskaper av största vikt. Som person är du envis, driven och självgående och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs och motiveras av att arbeta i en roll där du ges möjlighet att påverka och utveckla verksamheten i ett företag med korta beslutsvägar. Vidare motiveras du av att utveckla långsiktiga kundrelationer och skapa affärer. Ditt arbetssätt är noggrant och strukturerat och du tycker om att se tydliga resultat av ditt arbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholmsområdet
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Fler från samma arbetsgivare