Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Transportupphandlare till Dagab

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en skicklig förhandlare som drivs av att få utlopp av ditt affärsmässiga tänk i skarpa situationer? Vill du arbeta i ett engagerat team som brinner för förhandling och för att skapa optimala logistiklösningar? Hos Dagab blir du en del av en familjär och trygg arbetsgivare samtidigt som du får möjligheten att utvecklas inom den växande Axfoodkoncernen.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dagab.

Om företaget

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor. Välkommen du med!

Arbetsuppgifter

Som transportupphandlare hos Dagab utvecklar och underhåller du effektiva transportflöden genom nära samarbete med inköpsaffären och den operativa verksamheten. I denna roll får du insyn i hela Axfoods affär, från leverantör till butik, och du skapar omfattande kontaktytor. Du blir en deI av ett engagerat team på 15 personer inom Varuflödesförhandling där ni tillsammans bidrar till att skapa optimala inköpsvillkor och flexibel logistik. Arbetet innebär dagliga insatser för att förbättra logistik och inköpsvillkor från leverantörerna till Dagabs lager. Ditt arbete kräver analytiskt tänkande och en helhetsförståelse för organisationen med fokus på att reducera kostnader associerat till inköp. Du rapporterar till Chef för Varuflödesförhandling.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bl.a. vara:
* Utforma kostnadseffektiva och hållbara logistiklösningar
* Utforma processer och arbetsmetoder vilka syftar till förbättrad service för Dagab
* Aktivt arbeta för ökad SLA (Service level agreement) från Transportör
* Aktivt arbeta för ökad kontroll och insyn i helheten av värdekedjan
* Ansvara för att planera och genomförande av upphandlingar
* Ansvara för kontinuerlig analys och förbättringsarbete av befintliga kontrakt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Civilekonom- eller civilingenjörsexamen med inriktning mot logistik eller Supply Chain
* Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom logistik exempelvis från en roll som upphandlare, inköpare eller liknande inom Supply Chain
* Meriterande med erfarenhet inom detalj- och/eller partihandel
* Meriterande med erfarenhet av SAP

Som person är du bra på att skapa goda och långsiktiga relationer, du har en mycket god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta tvärfunktionellt och i olika teamkonstellationer. Du trivs i ett högt arbetstempo med varierande arbetsuppgifter och har en förmåga att kunna driva dig själv och de i din omgivning framåt mot utsatta mål. Vi ser gärna att du är en målinriktad person som inte ger upp i första taget. Att du tar initiativ till att lära dig mer och har en vilja att utveckla din egen förståelse för affären, arbetsuppgifterna och verksamheten i sin helhet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 april 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.