Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teknisk säljare till itsnillet AB

Ansök nu

Har du erfarenhet från en roll som tekniker eller är du bara ett itsnille av rang? Motiveras du av en roll som ger dig utrymme att knyta nya relationer? Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av IT och ute efter en ny utmaning till tjänsten som teknisk säljare hos itsnillet AB. Du erbjuds en arbetsplats där du ges stora möjligheter att få bidra till företagets fortsatta utveckling framåt.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos itsnillet AB.

Om företaget

itsnillet AB grundades 2004 och fungerar som en IT-avdelning till små och medelstora företag i Stockholm. I praktiken innebär det att de tar hand om kundens alla IT-relaterade frågor och är den enda kontaktyta kunden behöver i IT-frågor. itsnillet AB planerar inköp, installerar, konfigurerar, underhåller och supporterar hela IT-miljön. De är verksamma i hela Sverige med två kontor i Stockholm och ett kontor i Malmö.
Du tillhör ett mindre team som värderar sammanhållning, korta beslutsvägar och glädje på arbetet. Företagskulturen präglas av en avslappnad och prestigelös stämning där alla får komma till tals.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare till itsnillet AB ges du en roll med många möjligheter, här får du vara med att forma rollen och företagets fortsatta utveckling framåt. Du hittar själv vägar fram för att etablera nya kundrelationer och bidrar med egna idéer och arbetssätt för att nå dit. Du arbetar med att förvalta och vårda befintliga kunder, såväl som att prospektera och boka in införsäljande möten i syfte att sluta nya avtal. Utöver detta ska du vara tekniskt insatt nog att bistå med hjälp på IT-relaterade frågor när du väl är ute hos kunder där din värdefulla problemlösningsförmåga kommer till sin rätt.

Dina primära arbetsuppgifter är,
* Prospektering, införsäljande möten, etablera nya kundsamarbeten
* Förvalta befintliga kunder
* Bistå med hjälp på IT-relaterade frågor/problem
* Avtalshantering
* GDPR-hantering

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet i en tekniskt inriktad roll, med fördel som tekniker eller inom IT-säkerhet alternativt motsvarande roll inom försäljning
* Goda kunskaper i Microsoft365
* Obehindrad svenska i såväl tal som skrift
* Meriterande med B-körkort

Vi söker dig som bidrar med nya idéer, perspektiv och gärna testar nya arbetssätt. Du uppskattar en roll där du ges möjligheten att bidra med dina tankar för att sedan omsätta de i praktiken. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Du är en handlingskraftig och företagsam person som gör saker direkt istället för att skjuta på dem, vidare har du en hög affärsförståelse och en vilja att lära och utvecklas. Du har ett genuint intresse för affärer och sätter alltid företagets tillväxt och lönsamhet i första prioritering. Du är en lagspelare som värderar att arbeta nära dina kollegor.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm, Globen
Lön: Fast lön + bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare