Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teknisk säljare till ATEK Avvattningsteknik AB

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av teknisk försäljning och är redo för nya utmaningar? Vill du vidareutvecklas på ett växande företag med högt i tak och korta beslutsvägar? Hos ATEK Avvattningsteknik AB erbjuds du en dynamisk vardag tillsammans med ett sammansvetsat gäng. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker via Bravura men du blir anställd direkt hos ATEK Avvattningsteknik AB.

Om företaget

ATEK verkar inom avloppsvattenrening, dricksvattenrening och biogas. Affärsidén är att erbjuda kundanpassade lösningar med syfte att optimera och energieffektivisera såväl befintliga som nyproducerade anläggningar. Engagemanget sträcker sig från beräkning och design till installation och service och det övergripande målet är att alltid leverera rätt lösning till rätt applikation. ATEK är ett familjeägt bolag som grundades 1981. Kontoret finns i Solna och kunderna utgörs av kommuner och industrier i Sverige och Norge.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare ingår du i ett team om sju personer. Du ansvarar för hela säljprocessen och erbjuds möjligheten att forma rollen på det sätt som passar dig. Säljcyklerna inom VA-branschen stäcker sig oftast över flera år, så fokus ligger på långsiktiga kundrelationer.

Som teknisk säljare på ATEK arbetar du kreativt och brett för att hitta den design som löser problemen åt din kund. Du arbetar nära dina kollegor och har även ett tätt samarbete med Europas främsta experter på vattenrening. Delar av din utbildning sker på plats hos våra leverantörer i Tyskland och England.

ATEK har ett brett produktsortiment och projekten involverar allt ifrån mindre maskinleveranser till mer komplexa entreprenader. Du kommer att bearbeta såväl befintliga som nya kunder och i tjänsten ingår resor i Sverige och Norge.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Universitetsexamen från relevant utbildning är meriterande men inte ett krav.
* Tidigare erfarenhet som teknisk säljare.
* Intresse för teknik.
* Obehindrad i svenska och engelska, tal och skrift.
* B-körkort

För att passa i rollen som teknisk säljare ser vi att du är en mycket driven och självständig person med ett resultatorienterat fokus. Då det ges ett stort utrymme att forma rollen, behöver du vara självgående och strukturerad med god förmåga att planera din egen tid. Naturligtvis är du en skicklig kommunikatör och relationsskapande person. Du bör även vara en prestigelös person som ser till gruppens bästa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Näckrosvägen 8
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 jan. 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga