Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teknisk säljare med kundansvar till Cumatix

Är du driven och tekniskt intresserad? Vill du arbeta med teknisk försäljning inom elektrifiering för en hållbar utveckling? I rollen som teknisk säljare på Cumatix får du en betydande roll där du får chans att vara med och påverka. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Cumatix AB.

Om företaget

Cumatix AB är ett expansivt bolag som marknadsför och säljer komponenter inom området kontrollerad rörelse såsom motorer, sensorer, kopplingar, bromsar och drivelektronik. Försäljningen bedrivs projektorienterat med längre säljcykler och ofta kundunika lösningar. De riktar sig främst mot nordiska OEM-tillverkare med stor andel export men har även betydande försäljning i övriga Europa och Asien. Cumatix är en mindre men högpresterande verksamhet med korta beslutsvägar. Idag arbetar det 3 stycken erfarna säljare i säljteamet där du kommer få en betydande roll. De arbetar i det framåtlutande affärsområdet Elektrification inom den börsnoterade teknikhandelskoncernen Addtech där de bland annat samarbetar med systerbolag för att elektrifiera applikationer för en mer hållbar framtid.

På kontoret i Bromma sitter du i nyrenoverade lokaler tillsammans med ditt team och ett av Cumatixs systerbolag. Gruppen du kommer att tillhöra präglas av positiv stämning och målinriktat arbete.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare är du ansvarig för dina projekt och säljprocesser där du arbetar för att skapa långsiktiga relationer med kunder och tillverkande partners. För att utveckla projektlistan samt driva befintliga projekt framåt är du i kontakt med kunder och leverantörer för att på så sätt tillgodose deras behov. Du innehar kundansvar och ditt försäljningsarbete kretsar kring att identifiera affärsmöjligheter och skapa mervärde gentemot kund. Eftersom Cumatix säljer lösningar anpassade efter varje kunds specifika behov är säljcyklarna oftast lite längre. Som säljare har du ansvar för att följa industrins trender, förstå kunders potential och involvera de resurser som finns. Du utgår från kontoret i Bromma men en del resor och övernattningar ingår, varpå du har en tjänstebil till ditt förfogande.

* Genom proaktivt försäljningsarbete identifiera affärsmöjligheter och skapa mervärde för befintliga och nya kunder inom ramen för företagets produkt- och lösningserbjudande
* Arbetet karakteriseras av relativt långa säljcykler, med en stor grad av anpassade produkter och lösningar, och följs upp via en projektlista.
* Arbetet innebär såväl kontorsarbete samt regelbundna tjänsteresor för att besöka kunder. Därutöver sker besök hos leverantörer samt deltagande i branschmässor

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektronik, mekanik eller elektromekanik
* Erfarenhet av relevanta produkter som motorer och drivelektronik
* Meriterande med erfarenhet inom försäljning av tekniska komponenter och elektriska drivsystem
* Kunskaper i Officepaketet
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* B - körkort

För att trivas i rollen är du handlingsinställd och självgående. Du trivs med att jobba målinriktad där du bygger upp en egen affär med frihet under ansvar. Du tycker om att förvalta och etablera nya kundrelationer, är strukturerad och trygg med att planera din egen tid. Avslutningsvis är du kommunikativ och har en förmåga att bygga goda relationer och skapa förtroende till de personer du arbetar med.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bromma, Stockholm
Lön: Fast + bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 maj 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare