Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teknisk kundsupport / innesäljare till Delta Electronics

Ansök nu

Har du erfarenhet av en teknisk och kundnära roll? Trivs du att arbeta med service och problemlösning? Vi söker dig som motiveras av en ansvarsfull roll där du får skapa förutsättningar för framgång i ett branschledande bolag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Delta Electronics.

Om företaget

Delta Electronics grundades 1971 och är en global tillverkare av kraft- och energilösningar. Delta utvecklar, tillverkar och levererar några av de mest energieffektiva kraftprodukterna i branschen och kärnkompetensen finns inom kraftelektronik och automatisering. Delta levererar också lösningar inom områdena industriell automation, byggnadsautomation, datacenterinfrastruktur, elbilsladdning, telekom och industriell energiförsörjning och förnybar energi. Delta har idag cirka 200 försäljningskontor, FoU-center och tillverkningsanläggningar runt om i världen och består av fler än 80 000 anställda. Dess stora varumärken inkluderar bland annat Delta, Eltek, Vivotek och Loytec. Delta har ett stort fokus på hållbarhet och deras mission är att tillhandahålla innovativa, rena och energieffektiva lösningar för en mer hållbar morgondag.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk kundsupport ansvarar du över den tekniska supporten för Deltas kunder. I arbetet ingår det att supportera och förse kunderna med lösningar och vägledning kring Deltas produkter. Ärenden inkommer via telefon och mejl där du är behjälplig med din expertis för att lösa uppkomna problem och ge råd kring produktlösningar. I rollen arbetar du nära kunderna och säljteamet och bidrar med din kunskap och erfarenhet för att skapa nya affärsmöjligheter. Du arbetar med produkter som likriktare, UPS, växelriktare, omvandlare, batterier och andra avancerade energilösningar med kunder inom telekom, datacenter, transport, kraftverk & industribranschen.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
* Hantera inkommande kundärenden
* Ansvara över offert, leverans, prisförfrågningar och merförsäljning
* Hantering av kundbeställningar
* Daglig kontakt med säljare och servicetekniker

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 2 års arbetslivserfarenhet som servicetekniker eller likartad teknisk roll
* Du talar samt skriver obehindrat på svenska och engelska
* Kunskap i Officepaketet
* B-körkort
* Arbetslivserfarenhet inom försäljning/eftermarknad är meriterande
* Det är starkt meriterande om du har kunskap inom el och UPS

För att trivas i rollen är du en person med tekniskt intresse och god teknisk förståelse som aktivt söker nya utmaningar i ditt arbete. Du är självgående och tar egna initiativ i ditt arbete samt trivs i en roll som innebär att du agerar lösningsfokuserat. Vidare strukturerar du ditt arbetssätt självständigt och har förmågan samt intresset att knyta nya kontakter. Du är en lagspelare och har en fallenhet för att bygga långsiktiga relationer. Slutligen är du en kvalitetsmedveten person som värderar att alltid leverera god service.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare