Teknisk koordinator till TriOptima

Teknisk koordinator till TriOptima

Har du intresse för koordinering och informationssäkerhet samt trivs i en bred roll med många kontaktytor? Lockas du dessutom av att arbeta på ett växande och snabbrörligt bolag i en internationell miljö? Hos TriOptima erbjuds du en utvecklande roll i ett dynamiskt Fintech-bolag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 14 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos TriOptima. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

TriOptima är ett svenskt Fintech-bolag som levererar lösningar för att reducera och hantera risk i handel med OTC-derivat. Huvudkontoret är baserat i Stockholm där centrala funktioner samt utvecklingsavdelningen finns. Företaget har även kontor i finansvärldens metropoler; London, New York, Singapore och Tokyo. TriOptimas kunder är främst internationella investmentbanker och andra finansiella aktörer.

TriOptima grundades som ett start-up i Stockholm och har idag ca 180 anställda på Stockholmskontoret och ungefär 270 medarbetare globalt. TriOptima ingår i koncernen OSTTRA med 1200 anställda.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som teknisk koordinator hos TriOptima arbetar du i en delad roll. Ungefär 70 procent av tjänsten innebär ett övergripande ansvar för att koordinera och samordna arbete kopplat till företagets informationssäkerhet. Resterande 30 procent består av att koordinera och följa upp på projekt och initiativ på TriOptimas Technology-avdelning.

Du säkerställer kvalitet i alla led och fungerar som en viktig länk mellan företagets interna intressenter i arbetet kopplat till informationssäkerhet. Därtill arbetar du löpande med förbättringsarbete och effektiviseringar inom området.

Du arbetar bland annat med att:
* Koordinera och agera kontaktperson i interna och externa revisioner samt samla in information och sammanställa actions kopplat till revisionerna.
* Se över och uppdatera säkerhetsrelaterad dokumentation och policys, samt övrig Technology-relaterad dokumentation.
* Agera projektledare/koordinator i interna informationssäkerhetsprojekt samt övriga interna projekt på Technology-avdelningen.
* Stötta det interna cybersäkerhetsteamet.
* Koordinera och planera interna möten relaterade till informationssäkerhet.
* Samordna och planera event och aktiviteter för Technology-avdelningen.
* Koordinera och assistera vid riskbedömningar, planeringssessioner, ledningsmöten, workshops och andra möten inom Technology-avdelningen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Högskoleutbildning inom business, finans eller teknologi
* Tidigare arbetslivserfarenhet i en koordinerande roll, meriterande med intresse alternativt erfarenhet av informationssäkerhet
* Goda kunskaper i Officepaketet
* Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad och noggrann, trivs i en roll där du får ta ägandeskap för ditt arbete och självständigt planera och driva arbetet framåt. Du är kommunikativ och trivs i en social miljö då rollen innebär flera kontaktytor. Som person är du analytiskt lagd, du tar dig an utmaningar med ett logiskt angreppssätt samt har enkelt för att förstå dig på nya koncept. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner, och uppskattar en roll där du ges möjligheten att bidra med din initiativrika sida. Slutligen är du nyfiken och engagerad, och drivs av att utvecklas och lära dig nya saker.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Centrala Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 13 maj 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.