Teknisk beredare till NOTE Norrtelje AB

Teknisk beredare till NOTE Norrtelje AB

Är du noggrann och har erfarenhet alternativt utbildning inom elektronik eller mekanik? Vill du även bli en del av en arbetsplats där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter? NOTE Norrtelje söker nu sin nästa tekniska beredare, ansök idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att NOTE har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och NOTE en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

NOTE är en av norra Europas ledande partner för elektroniktillverkning. NOTE tillverkar kretskort (PCBA), delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Som teknisk projektledare hos NOTE blir du del av en härlig kultur med en god gemenskap där alla vill ha kul på jobbet. Hos NOTE lägger de stor vikt på arbetsmiljö och du har stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk beredare kommer du utifrån kunders underlag bereda produkter i NOTEs system för tillverkning. I det ingår även att skapa artiklar, revisionshantering och koppling av dokumentation. Du kan även komma att hjälpa till vid implementeringen av nytt ERP-system. En del av arbetet bedrivs i mjukvaror som är utvecklade specifikt för verksamheten. Problemlösning och förbättringsarbete är naturliga delar i det dagliga arbetet.

* Bereda produkter i NOTEs system för tillverkning utifrån kunders underlag
* Skapa artiklar, revisionshantering och koppling av dokumentation
* Problemlösning och förbättringsarbete

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial- och eftergymnasial utbildning inom elektronik/mekanik, komponentkännedom alternativt motsvarande erfarenhet från elektronik/mekanik branschen
* Goda kunskaper i ERP-system, meriterande med Microsoft Dynamics AX eller Monitor
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Meriterande med goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel

Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Därtill tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och utförandet av dessa. Du är noggrann i ditt arbete och tycker om att göra saker ordentligt. Samtidigt är du uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant andra ofta missar. Du har kontakt med kunder dagligen och vi ser därför att du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Norrtälje
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.