Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Technical Sales & Service Manager till QleanAir

Ansök nu

Vill du vara med och forma en ny roll hos QleanAir? Se hit! Vi söker nu en teknisk expert inom luft som vill arbeta i en delad roll med fokus på att skapa processer och struktur men samtidigt arbeta i en kundnära roll för att bidra till företagets tillväxt. Läs mer nedan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos QleanAir.

Om företaget

I mer än 30 år har QleanAir Scandinavia utvecklat innovativa luftreningslösningar som främjar människors hälsa genom att kontrollera luftkvaliteten. Att rena inomhusluften innebär även betydligt bättre förutsättningar att skydda ett företags personal, produkter och processer. QleanAir Scandinavia finns i hela världen och produktportföljen består av nyckelfärdiga renrum, ett sortiment av luftrenare och skydd mot passiv rökning. Idag är de cirka 35 anställda i Sverige och totalt 100 i världen.

Arbetsuppgifter

I rollen som Technical Sales & Service Manager ingår du i teamet för Operations och rapporterar till den europeiska servicechefen. Du har ett delat ansvarsområde inom Sales och Service där du samarbetar nära båda funktionerna dagligen.

Ditt fokus och ansvar inom funktionen Sales innebär att du stöttar säljare och säljchefer i Norden med teknisk kunskap. Vid behov deltar du i kundmöten som experten på området för att ge kunden råd om vilken lösning som passar bäst.

Inom området Service arbetar du i samarbete med den europeiska servicechefen, för att skapa rutiner och processer gällande service på renrummen i Norden. Du kommer koordinera arbetet med externa servicepartners för att uppfylla kundernas förväntningar. På sikt kommer ansvaret även utökas till att stödja även de andra två affärsområdenas externa servicepartner i sitt dagliga arbete.

Då de arbetar med ”frihet under ansvar” så finns det stora möjligheter att få vara med och forma sin roll. I tjänsten förekommer det resor och övernattningar inom Norden, vilket kan förekomma med kort varsel.

*Teknisk specialist inom företagets produkter och lösningar
*Delta i kundmöten tillsammans med säljare och bidra med sin expertis i införsäljande syfte, där resor och övernattningar även förekommer
*Säkerställa en fungerande rutin och process inom servicefunktionen gällande renrum i första hand
*Koordinera, administrera och ansvara för kommunikationen med företagets servicepartners i samarbete med resten i Operationsteamet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Kompetens och erfarenhet inom luftbehandling, med fördel även utbildning inom området.
* Relevant erfarenhet inom området, exempelvis som teknisk specialist, drifttekniker, servicetekniker eller liknande
* B-körkort
* Talar och skriver flytande på både svenska och engelska
* God dator- och systemvana

För tjänsten som Technical Sales & Service Manager är de personliga egenskaperna av största vikt. Vi ser att du som söker har en god struktur och är noggrann i ditt arbete då du arbetar aktivt med kvalitet och att skapa en fungerande rutin och processer långsiktigt. Därtill trivs du med kommunikation med såväl kunder som interna medarbetare och externa partners. Vi ser dessutom att du är tekniskt intresserad och har en förmåga att ta egna initiativ för att driva ditt arbete inom organisationen framåt med nya idéer och möjligheter till lösningar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Ansvarig rekryterare: Ellen Karlsson - ellen.karlsson@bravura.seFunderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare