Teamledare till Lindab

Teamledare till Lindab

Brinner du för professionell försäljning och vill utveckla dina ledaregenskaper? Har du därtill ett intresse för bygg och viljan att representera ett starkt varumärke? Lindab söker nu deras nya teamleader där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lindab Sverige AB.

Om företaget

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte Lindab 9 684 MSEK. Lindab har mer än 4 500 medarbetare i 20 länder i Europa. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 230 anställda fördelade över våra 31 proffsbutiker med lager. Huvudkontoret ligger utanför Ängelholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som teamleader på Lindab kommer du att ansvara för driften och utvecklingen av butiken. Du kommer att leda och fördela det dagliga arbetet samt vidareutveckla arbetssätt och rutiner för att göra vardagen enklare för både kollegor och kunder. Tillsammans med regionchefen kommer du att skapa förutsättningar för alla i teamet att bemöta kunderna med energi, glädje och kompetens. Utöver det är du tillsammans med kollegorna en professionell och kompetent partner till Lindabs kunder där du aktivt arbetar med att sälja in Lindabs produkter till framförallt plåt-och ventilationsentreprenörer, där kunden är i största fokus.

* Leda och fördela arbetet i butiken tillsammans med regionchefen
* Skapa och vidareutveckla rutiner
* Aktivt arbeta med försäljning av Lindabs produkter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* God datorvana
* Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
* Du har tidigare erfarenhet av ledarskap och teamlead
* Tidigare erfarenhet av service och försäljning inom byggbranschen är meriterande

För att trivas i rollen som teamleader ser vi att du är en ansvarstagande och handlingskraftig person som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du har ett stort personligt driv och en vilja att göra det lilla extra. Du är proaktiv, ser förbättringspotential och motiveras av att utveckla processer. Vidare har du god kommunikationsförmåga där du kan motivera dina medarbetare. Därtill är du en serviceinriktad person som bygger varaktiga kundrelationer genom värdebaserad försäljning.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Årsta, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.