Hoppa till innehåll

Teamchef till Hedera Group

Har du erfarenhet av vårdbemanning och vill ta nästa steg inom ledarskap? Trivs du därtill i det operativa arbetet och vill vara en del av ett team där du är en bidragande faktor till att ni når framgång? Då är rollen som Teamchef hos Hedera Group helt rätt för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt i ett av bolagen inom Hedera Doctor & Nurse.

Om företaget

Hedera Group är en nyskapande aktör inom vård och omsorg, med en tydlig inriktning på bemanning, personlig assistans, kompetensförsörjning och rekrytering. Hedera Group erbjuder bland annat kvalificerade tjänster och specialister inom vård och omsorg för att uppfylla sina kunders specifika behov.

Sedan etableringen i början av 2016 har företaget haft en hög tillväxt och tagit plats som en av de framstående aktörerna inom vård- och omsorg i Sverige. Hedera Group har två verksamhetsinriktningar, Hedera Doctor & Nurse som arbetar med vårdbemanning och Hedera Assistans som levererar personlig assistans. Med en ambitiös strategi som innefattar både förvärv och organisk tillväxt, strävar Hedera Group efter en imponerande årlig tillväxt på 20%. Hedera Group tror på att bygga en företagskultur som främjar öppenhet, mångfald och ärlighet. Företaget är engagerade i att ge människor möjligheten att växa och blomstra i sina karriärer och vara en del av något meningsfullt. Hedera Group arbetar mot en framtid där dom inte bara är en av de mest ansedda företagen inom vård och omsorg i Sverige, utan också ett företag som är känt för sitt samhällsengagemang och inkluderande arbetsmiljö.

Hedera Groups vårdbemanning är uppdelad i två ben: Hedera Nurse och Hedera Doctor. Där du i rollen som konsultchef arbetar med såväl bemanning av läkare som sjuksköterskor.

Arbetsuppgifter

I rollen som Teamchef på Hedera Doctor & Nurse erbjuds du en unik möjlighet att växa in i chefsrollen. Initialt arbetar du parallellt med både ledarskap samt operativt med dina egna samarbeten och bokningar. Tanken är att du gradvis växer in i en chefsposition som innebär övergripande ansvar för ett team bestående av cirka 15 konsultchefer. Ditt ansvar i rollen på sikt innebär att släppa mer och mer av ditt eget operativa arbete och ha fullt personalansvar för samtliga konsultchefer. Du kommer kontinuerligt arbeta med att motivera, coacha samt leda din personal mot fastställda resultat, KPI:er och organisationsmål. I rollen är du övergripande ansvarig för det operativa arbetet men i nära samarbete med affärsområdesansvarig gällande exempelvis budget och med att ta fram långsiktiga strategier för organisationen.

I rollen som Teamchef erbjuds du en arbetsplats som präglas av en härlig och social kultur med motiverade medarbetare där du får sätta din prägel på arbetet framåt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Initialt en delad roll med inslag av både operativt arbete och ledarskap
* Ansvar över ett team om ca 15 medarbetare
* Uppföljning och utvärdering av resultat, KPI:er och organisationsmål
* Internt samarbete med fokus på verksamhetsutveckling

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst två års erfarenhet som konsultchef inom vårdbemanning och en vilja att utvecklas i en chefsroll
* Meriterande med erfarenhet av försäljning
* Meriterande med erfarenhet av andra roller inom vård och omsorg

För att trivas och bli framgångsrik i rollen som Teamchef på Hedera Doctor & Nurse har du ett stort intresse för människor och ledarskap samt trivs i en arbetsmiljö som präglas av högt tempo och entreprenörskap. Du är som person trygg i dig själv, arbetar resultatinriktad och har en förmåga att identifiera dina medarbetares styrkor. Din starka motivation och engagemang bidrar tydligt till organisationens framgång och positiva arbetsmiljö. Du har ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt som fungerar utmärkt i en dynamisk miljö där du ställs inför förändringar. Du har en kommunikationsstil och ett affärsmässigt synsätt som bidrar till att både du och hela teamet håller fokus på att nå nya mål och leverera resultat för att ta företaget till nya höjder. I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vasagatan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 jan. 2024 (38 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Linköping
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga