Hoppa till innehåll

Support- och utbildningsmedarbetare till SchoolSoft!

Är du social, pedagogisk och strävar alltid efter att ge god service? Vill du vara med på resan att stärka den svenska skolan? Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll hos expansiva SchoolSoft där ditt huvudfokus ligger på support, utbildning och projektkoordinering. Du kommer till ett bolag där det är korta beslutsvägar och där du får möjlighet att vara med och påverka!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SchoolSoft.

Om företaget

SchoolSoft är marknadsledande på webbaserade lösningar för lärare och skolledare. Det övergripande målet med produkten är att den ska vara intuitiv och lättanvänd för såväl skolpersonal som elever och föräldrar. Tillgänglighet och användarvänlighet ligger alltid i fokus.

Företaget har funnits sedan 2003 och deras produkter används idag av cirka 2300 skolor med cirka 1 100 000 användare. SchoolSoft sköter också drift och underhåll åt kunderna. De erbjuder en modern lösning för den digitala utvecklingen som sker i skolvärlden och som kan bemöta de utmaningar skolan står inför.

Arbetsuppgifter

I rollen som support- och utbildningsmedarbetare får du möjlighet att arbeta brett i en tredelad roll. Rollen innebär ansvar för supportärenden för SchoolSofts kunder, utbildningar inom systemet på plats ute på skolor samt uppstart av nya kunder. Du kommer att lägga ungefär hälften av din arbetstid på supportärenden och resterande på utbildning och projektkoordinering. Supportärendena hanteras främst via telefon- och mailkontakt med kunderna. Du agerar som ett tekniskt stöd genom att ta emot felanmälningar och guidar sedermera kunden till en lösning. Som utbildningsmedarbetare kommer du hålla utbildningar i SchoolSofts system ute på skolorna. Utbildningarna sker oftast i grupp där deltagarna primärt är administratörer, lärare, och skolledare. Ansvaret kräver att du är pedagogiskt lagd och trivs med att prata inför människor. Då SchoolSoft har kunder över hela landet innebär rollen vissa resor. I en uppstartsfas är du kundens primära kontakt och där du ansvarar för att sätta upp systemet, läsa in data och hålla i efterkommande uppstartsutbildning.

I tjänsten tillhör du en grupp där ni arbetar nära varandra för att ge kunderna bästa möjliga service. Eftersom SchoolSoft är ett litet bolag är beslutsvägarna korta och du ges stora möjligheter att få vara med och påverka. Är du social och trivs med att möta människor kommer du att trivas i rollen som support och utbildningsmedarbetare hos SchoolSoft.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Yrkeserfarenhet av det svenska skolväsendet
* Erfarenhet av skoladministration i system som innebär att du exempelvis har hanterat elever i system, tagit ut rapporter samt kommunicerat med myndigheter. Förslagsvis från en roll som skoladministratör, skolledare eller annan central roll inom skolan.
* Mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift

Meriterande
* Erfarenhet av SchoolSoft som system är starkt meriterande
* Tidigare erfarenhet av att hålla utbildningar
* Grundläggande kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift
* Grundläggande kunskaper i Excel

För att trivas i rollen är du en person med utpräglad servicekänsla. Du kan hantera både vana och ovana datoranvändare med hög professionalism och kan anpassa dig efter användaren. Att samarbete är inga konstigheter för dig, du tycker om att jobba i team där ni hjälps åt med arbetet. Du tycker om variation och en arbetsmiljö i ständig förändring, och kan hantera en stundtals hög arbetsbelastning. För att passa i rollen är det viktigt att du är social, pedagogisk och kommunikativ och bör trivas med att tala inför grupp. Vidare har du en god problemlösningsförmåga där du kan dra slutsatser för att effektivt driva ditt arbete framåt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm, hybridmöjligheter
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
22 dec. 2023 (24 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Luleå
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Malmö stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Utbildning
Företagslogga