Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Studenter inom arbetsrätt till flexibelt extrajobb

Ansök nu

Studerar du inom arbetsrätt/juridik och vill arbeta med support kring arbetsrättsliga frågor till medlemmar? Här erbjuds du ett flexibelt extrajobb där du får chansen att få in en fot i den fackliga världen och vara en del i arbetet för en tryggare arbetsmarknad.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos fackförbundet. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Bravura söker för fackförbundets räkning juniora rådgivare till en mindre studentpool där du får chans att jobba medlemsnära. Du kommer vid inledande samtal att få reda på vilket fackförbund det är.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior rådgivare ansvarar du för att ge kvalificerad rådgivning till medlemmar och förtroendevalda. Du arbetar både via telefon och mail där du besvarar juridiska frågor samt samordnar ärendena som kommer in. Du har ett stort intresse för arbetsmarknadsfrågor och håller dig uppdaterad av arbetsrättsliga frågor som är relevanta. I medlemsrådgivningen arbetar du tillsammans med andra och har ett nära samarbete med ombudsmän samt förbundsjurister.

Rådgivningens öppettider är 09:00-17:00 måndag till fredag. Du jobbar antingen för- eller eftermiddag som huvudregel och ibland finns det möjlighet att jobba heldag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du studerar inom exempelvis juridik, statsvetenskap, personalvetenskap alternativ annan relevant utbildning med innehåll av arbetsrätt och har minst ett år kvar av dina studier
* Tidigare erfarenhet av att arbeta inom rådgivning och/eller service är meriterande
* Kunskap inom arbetsrättsliga frågor och intresse för arbetsmarknadsfrågor

För att trivas i rollen som rådgivare arbetar du självständigt samtidigt som du tycker om att samarbeta med andra. I och med att du har flera olika kontaktytor är du kommunikativ och trivs i en social roll. Du drivs av att arbeta med och för människor samt har förmåga att lyssna och att förklara komplex information på ett pedagogiskt sätt. Du är en förändringsbenägen person som är flexibel och har lätt att anpassa dig till förändringar. Vidare är du stresstålig och kan hantera ett högt arbetstempo.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

rådgivare, medlemssupport, fackförbund, fackliga frågor, personalvetare, jurist, bemanning, deltid, konsultuppdrag, arbetsrätt, Stockholm

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare