Student / Kundtjänstmedarbetare till PreZero

Student / Kundtjänstmedarbetare till PreZero

Är du student och vill arbeta i en utvecklande roll? Trivs du med administrativa arbetsuppgifter och att ge förstklassig service? PreZero söker en kundtjänstmedarbetare till deras team i Stockholm. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos PreZero. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. De samlar in och hanterar restmaterial från deras kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I företagets vardag är kundnytta lika med miljönytta. I Sverige finns de på ca 60 platser och har drygt 1 100 medarbetare. PreZero har fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar och sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner.

I rollen som kundtjänstmedarbetare erbjuds du ett spännande och varierande arbete tillsammans med goda kollegor. Eftersom PreZeros personal är en av deras viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera, är det viktigt för dem att du trivs och mår bra på jobbet!

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och mejl. Ditt mål är att hitta rätt lösning till kunden och du administrerar ärendena i verksamhetssystemet EDP Future. Frågorna du hanterar är av olika omfattning och svårighetsgrad och du ansvarar för att dina ärenden blir lösta samt att kunden är informerad under hela processen. Du kommer bland annat arbeta med ordermottagning, reklamations- och avvikelseregistrering, planering av transporter och leveranser av till exempel kärl och påsar, samt uppdatering och kontroll av vikter och RFID-hantering. Du ansvarar för nuvarande och kommande uppdrag åt Solna, Vallentuna och Danderyds kommuner.

* Hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och mejl
* Arbeta med ordermottagning, reklamations- och avvikelsehantering
* Planering av transporter och leveranser
* Arbeta serviceinriktat för att upprätthålla goda kundrelationer

Initialt erbjuds du en gedigen introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system. Du ingår i ett mindre team och tillsammans arbetar ni för att skapa nöjda kunder och ett effektivt arbetssätt. Arbetsplatsen präglas av en god teamkänsla och av att ha roligt på jobbet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Pågående eftergymnasial utbildning
* Meriterande med administrativ erfarenhet
* Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Kunskaper i Officepaketet
* Meriterande med B körkort

För att passa in i denna roll är du engagerad och nyfiken. Du är en god kommunikatör och duktig på att lyfta blicken och stötta teamet, vilket också gör dig till en framgångsrik problemlösare. Du vågar fråga, är alltid lika mån om dina resultat och noggrann med kvaliteten på ditt arbete. Vidare är du serviceinriktad och brinner för att skapa kundnöjdhet och förtroende. Du är strukturerad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

För PreZero är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Täby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.