Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Space Planner till Rusta

Ansök nu

Är du både analytisk och kreativt lagd? Är du därtill passionerad för detaljhandel och vill vara med och bidra till att maximera försäljningen och skapa en tilltalande butiksupplevelse? I rollen som Space Planner erbjuds du möjligheten att bli en värdefull del av Rustas team och göra verklig skillnad i en spännande och dynamisk arbetsmiljö!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Rusta.

Om företaget

Rusta är ett av de ledande företagen inom detaljhandeln. De erbjuder hem - och fritidsprodukter till över ca 200 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Rustas framgångssaga bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. Affärsmodellen är starkt genomlysande i företagets kultur. Det baseras på enkelhet, mod, engagemang och gemenskap, de värderingarna speglas och stärks genom varje medarbetare. Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på sina produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle. Rusta har idag över 3500 anställda med huvudkontor i Upplands Väsby.

Genom att företaget är i ständig och snabb förändring kan Rusta erbjuda sina anställda en spännande arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som Space Planner på Rusta erbjuds du en bred roll inom Space där du får kombinera affärsmässighet med kreativitet. Du ansvarar för ett visst varuområde och tillsammans med dina sju kollegor i space-teamet ansvarar ni för optimeringen av butiksytor för att bidra till ökad försäljning och skapandet av en tilltalande butiksupplevelse för Rustas kunder. Genom noggranna försäljningsanalyser och i nära samarbete med sortimentsavdelningen skapar du planogram som bidrar till effektiva produktsortiment och rätt inköpsvolymer. I rollen har du flertalet interna kontaktytor, däribland inköp, marknad, kundsupport och IT.

Ett urval av arbetsuppgifter är:
- Skapa och uppdatera planogram enligt revideringsåret i verktyget Spaceman
- Med hjälp av spaceanalyser ta fram förslag för sortiment och hyllutrymme
- Delaktighet och drivande i projekt med initiativ mot kategoriorganisationen
- Provbygga i provbutiken

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av en roll inom Space planning, alternativt erfarenhet av en annan liknande roll där du arbetat analytiskt
* Goda kunskaper inom Officepaketet, i synnerhet Excel
* Talar och skriver obehindrat på svenska samt mycket goda kunskaper i engelska
* Meriterande med erfarenhet av Nielsens verktyg Spaceman

För att trivas i rollen är du analytisk lagd och trivs med att arbeta datadrivet. Du är en entusiastisk och nyfiken person som har en stark vilja att utvecklas och dela med dig av dina erfarenheter. I rollen arbetar du med flera olika kontaktytor och intressenter, det är därför viktigt att du är kommunikativ och trivs i sociala situationer. Du drivs av att skapa goda och långsiktiga relationer, du är kommunikativ och har lätt för samarbeten. Du besitter en god förmåga att ta initiativ och har en inre drivkraft och uppskattar en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Slutligen har du en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bredden, Upplands Väsby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare