Solutions Business Consultant till Kyocera

Solutions Business Consultant till Kyocera

Är du i början av din karriär inom IT och vill arbeta i en kundnära roll? Söker du möjligheten att arbeta i en liten och internationell präglad miljö där din insats kommer vara av stor betydelse för företaget? Då kan detta vara en roll för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kyocera.

Om företaget

Kyocera grundades i Japan på 50-talet som en tillverkare av keramiska produkter av olika slag. Kyocera vill skapa möjligheter för materiell och intellektuell tillväxt för sina medarbetare och genom sina gemensamma insatser bidra till framsteg för samhället och mänskligheten. Bolaget verkar inom ett antal affärsområden och är idag en världsledande tillverkare av högteknologisk keramik, elektroniska komponenter och kontorsutrustning.

På Kyocera Document Solutions säljer och marknadsför bolaget allt som har med dokumenthantering att göra. I denna roll kommer du att sitta tillsammans med 20 medarbetare på kontoret i Kista som arbetar framgångsrikt med detta.

Arbetsuppgifter

I rollen som Solutions Business Consultant är ett av dina huvudsakliga ansvarsområden att stötta partners med teknisk kunskap när det kommer till, i första hand, mjukvaror för dokumenthantering. Det kan vara både inför försäljning, under kundmöten och därefter i uppstart samt kopplat till löpande support och underhåll. När det kommer till förberedelser av försäljning och anbud är du med och föreslår rätt lösning för den aktuella slutkunden. Därtill har du även ett ansvar vid installationer och support direkt mot slutkunder. Vidare ansvarar du för att vid behov utbilda partners och kunder för att hålla en hög kunskapsnivå. Du ansvarar för att rätt processer och flöden sätts upp samt utvecklar dem löpande. För att fortsätta utveckla Kyocera framåt tar du även initiativ till nya projekt för att uppdatera och förnya lösningar.

Hos Kyocera arbetar du i ett team om sex kunniga och drivna kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. För dem är det viktigt att du känner att du trivs och utvecklas, varpå de erbjuder en gedigen introduktion av de lösningar som de erbjuder samt fortsatt kompetensutveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom IT alternativt motsvarande erfarenhet
* Goda kunskaper i Office 365 och molnlösningar från utbildning alternativt från arbetslivserfarenhet
* Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
* Stort tekniskt intresse och viljan att utvecklas

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du tar egna initiativ i ditt arbete och du anstränger dig för att leverera lösningar och ständigt förbättra lösningar på Kyocera. Du är nyfiken som person och gillar att utvecklas och lära dig nytt. Vidare är det viktigt att du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar metodiskt. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team men även med andra avdelningar inom bolaget, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Slutligen är du som person flexibel och hjälpsam. Du ställer upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.