Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sjuksköterska till Furuhöjden Rehabilitering

Publiceringsdatum
05 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du legitimerad sjuksköterska och intresserad av ett arbete där förutsättningar finns för att bedriva den bästa omvårdnaden och rehabiliteringen för varje enskild individ? Önskar du kunna påverka och göra skillnad i ett interprofessionellt team? Välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska hos Furuhöjden Rehabilitering!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Furuhöjden Rehabilitering.

Om företaget

Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag i Täby, startat 1993, som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Sedan ett år tillbaka är de en del av vårdgruppen Furuhälsan där även Täbyhälsan företagshälsovård och Roslags Näsby Husläkarmottagning AB ingår. Furuhöjden är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering i Region Stockholm och specialiserar sig på arbete inom rehabilitering efter akutsjukvård, vid sjukdomar och skador, planerad neurologisk rehabilitering och rehabilitering efter cancer. Furuhöjden arbetar på uppdrag av Regioner (Landsting), kommuner, privatpersoner samt försäkringsbolag och erbjuder individuellt utformade program för träning, vård och återhämtning. Deras personal är noga utvald, har bred kompetens och lång erfarenhet vilket är en förutsättning för god kvalitet och patientsäkerhet. Furuhöjdens verksamhet genomsyras av värdeorden: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos Furuhöjden spelar du en avgörande roll i att möta patienterna som nyligen genomgått operationer, drabbats av medicinska komplikationer eller behöver specialiserad neurologisk rehabilitering. I det samarbetsorienterade teamet arbetar du tillsammans med olika yrkesgrupper för att erbjuda en professionell och kvalitativ vård. Du samarbetar med fysioterapeuter, undersköterskor, arbetsterapeuter, läkare, psykolog, kurator, dietist och logoped för att gemensamt skapa en positiv och effektiv vårdmiljö. Dina arbetsuppgifter inkluderar administrering av läkemedel, omvårdnad, medicinska kontroller, sårvård och social planering. Du erbjuds ett självständigt, flexibelt och varierande arbete där du tillsammans med dina kollegor planerar och organiserar vården utifrån en god hälso-och sjukvård.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst ett års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska
* God datorvana
* Flytande i svenska, tal och skrift
* Kunskap i TakeCare är meriterande

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Det är därför viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du tycker om att samarbeta, att lyssna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Därtill planerar ditt arbete noggrant och ber om hjälp när det behövs, men du kan också fatta bra beslut när det saknas underlag. Slutligen tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar metodiskt. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Täby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 april 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.