Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till ONE Nordic

Ansök nu

Är du servicetekniker och vill arbete med trafikteknik? Vill du vara med och starta upp samt utveckla trafikavdelningen på en av Nordens ledande leverantörer inom energisektorn? ONE Nordic söker nu servicetekniker som vill vara en del av deras tillväxtresa på deras nya trafikavdelning i Stockholm!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos ONE Nordic.

Om företaget

ONE Nordic AB är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och - användare. Idag är de ca 1300 medarbetare i Sverige, med huvudkontor i Malmö. Kontoret i Stockholm är beläget i Segeltorp där cirka 80 drivna och engagerade medarbetare utgår ifrån. ONE Nordic värderar god sammanhållning, samarbete och utveckling högt vilket innebär att de har gemensamma aktiviteter såväl innanför som utanför arbetet.

Trafikavdelningen som du kommer att tillhöra är en ny satsning på ONE Nordics kontor i Stockholm. Du kommer därför tillsammans med andra trafiktekniker och projektledare få vara med och starta upp, forma och utveckla ett affärsområde som startas upp på Stockholmskontoret. ONE Nordic erbjuder flera förmåner såsom friskvård, mat-tillägg, arbetstidsförkortning, full ersättning för receptbelagd medicin samt är kollektivavtals-anslutna. Mer information om detta ges vid ett första samtal med ansvarig rekryterare

Arbetsuppgifter

I rollen som trafiktekniker på ONE Nordic kommer du att tillhöra kontoret i södra Stockholm men utgå från hemmet samt mestadels arbeta i Stockholms innerstad och norrort. Du kommer främst att arbeta med service, underhåll och installationer av trafiksignaler samt system för trafikinformation. Vidare kommer du att utföra tillsyn, inspektioner, felavhjälpande åtgärder samt ny- och ombyggnationer. I rollen som trafiktekniker kommer du att ta emot, hantera och rapportera ärenden digitalt via telefon. Du kommer att arbeta både i team med andra trafiktekniker och projektledare samt driva ditt arbete självständigt framåt. Övergripande arbetsuppgifter:

* Utföra service, underhåll och installation av trafikanläggningar
* Utföra tillsyn, inspektioner och felavhjälpande åtgärder
* Ta emot, hantera samt rapportera ärenden digitalt
* Samarbeta med andra trafiktekniker och projektledare

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare arbetserfarenhet som servicetekniker
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska
* Meriterande med tidigare arbetserfarnhet som trafiktekniker samt gatubelysning

För att trivas i rollen som trafiktekniker ser vi att du är en noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarstagande person som alltid prioriterar trafiksäkerheten. Du är vidare en driven och engagerad person som brinner för att leverera arbete av god kvalité. Då du kommer att arbeta i en händelsestyrd miljö ser vi att du är flexibel och en problemlösare som kan hantera omprioriteringar i vardagen. Slutligen ser vi att du har förmågan att både samarbeta med andra såväl som du kan driva dina arbetsuppgifter självständigt framåt.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare