Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till JCDecaux

Är du en självständig person med tekniskt intresse? Vill du arbeta i en självgående roll där du arbetar praktiskt med underhåll av tekniska utomhusprodukter? JCDecaux söker nu en serivetekniker inom hårdvara och mjukvara till deras team i Stockholm, ansök idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att JCDecaux har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och JCDecaux en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd.

Om företaget

JCDecaux är ett multinationellt, världsledande företag inom utomhusreklam, grundat 1964 i Lyon, Frankrike. Idag erbjuder de smarta, innovativa och attraktiva lösningar för att förbättra tillvaron för medborgarna i Sverige. De erbjuder väl underhållna gatumöbler i hög kvalitet och har idag ca 9000 gatumöbler i hela landet såsom väderskydd, helautomatiska toaletter, stadsinformationstavlor och papperskorgar.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker har du huvudsakligt ansvar för förvaltning av utrustningar som är uppkopplade på exempelvis toaletter, cykelpumpar och digitala tavlor. Du ansvarar för det löpande underhållet av produkterna samt för att utrustningarnas hårdvara är kontinuerligt uppdaterade och fungerar.

Du kommer att ingå i Stockholms-teamet där du arbetar med effektivisering och planering av uppdateringar, modifieringar av mjukvara samt felsökningar och åtgärder för att förebygga och förlänga produkternas livslängd. Du arbetar själv ute på fältet och har en daglig dialog med serviceledningen samt tekniker inom Stockholmsregionen. Du förses med egen servicebil och arbetet koordineras från huvudkontoret i Stockholm City.

* Service av bland annat toaletter, cykelpumpar och stadsinformationstavlor
* Underhåll och reparation av hårdvara och mjukvara
* Felsökning och enklare åtgärder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du gör dig förstådd på svenska eller engelska
* B-körkort
* Du har erfarenhet av praktiskt arbete
* Du har grundläggande erfarenhet av mekanik och el

För att trivas i rollen som servicetekniker ser vi att du är praktiskt lagd och har ett tekniskt intresse. Som person tycker du det är roligt med problemlösning och felsökning. Därtill har du förmågan att driva dina projekt framåt självständigt och trivs med att arbeta själv ute på fältet. Vi ser att du är uppmärksam och strukturerad, med ett stort intresse för att lösa problem och leverera lösningar.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare