Servicetekniker till Abilia

Servicetekniker till Abilia

Har du ett intresse för att arbeta tekniskt och är praktiskt lagd? Drivs du av att ge utmärkt service och har en god kommunikativ förmåga? I rollen som servicetekniker hos Abilia erbjuds du en spännande roll där du får chansen att förenkla människors vardag oavsett behov. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Abilia har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Abilia en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Abilia förenklar människors vardagsliv, oavsett vilka behov de har med målet att ge personer med särskilda behov möjlighet att vara delaktiga och oberoende. Sen Abilia startades har de utvecklat, tillverkat och sålt hjälpmedel inom områdena kommunikation, kognition, omgivningskontroll och larm. De har kontor i Sverige, Norge, och Storbritannien samt exporterar sina produkter till ytterligare 20 länder. Abilia är ett företag som tror på ett socialt hållbart samhälle där jämlikhet och mångfald råder. De ger människor möjlighet att delta i samhället och använda sina förmågor att leva ett rikare liv.

Du kommer att utgå från Abilias huvudkontor i Solna och ingå i avdelningen Service & Support som är ett team på 3 personer. Ert gemensamma arbete kommer utföras både Inhouse i Solna och ute hos Abilias kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du vara Abilias ansikte utåt och värna om att ge kunderna god service och tillgodose deras behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara service, installation och reparation av Abilias produkter såsom epilepsilarm, fjärrkontroller och kognitionshjälpmedel. Du kommer ta emot ärenden via företagets ärendehanteringssystem som du sedan återrapporterar i och hjälper kunder via telefon. Arbetet kommer utföras både inhouse i Solna och ute hos Abilias kunder och användare, där du kommer utföra installationer och serviceärenden av företagets lösningar hemma hos användaren. I rollen kommer du arbeta mycket självständigt men även i samarbete med ditt team. Vidare kommer du att vara behjälplig i produktionen samt bistå testning av produkterna. Övergripande arbetsuppgifter:

* installation, service och reparation inhouse hos Abilia

* Ta emot ärenden och hjälpa kunder via telefon och digitalt

* Utföra installationer och service hos kund

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* God datavana och intresse för teknik

* Avslutad gymnasieutbildning

* Arbetserfarenhet inom service

* Manuellt B-körkort

* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

* Meriterande med erfarenhet av funktionsvariation

För att trivas i rollen som servicetekniker hos Abilia ser vi att du drivs av att arbeta i en lösningsorienterad miljö både självständigt och i samarbete med andra. Då du kommer ha många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att du är en kommunikativ person som trivs med att ge människor bästa möjliga service. Du har förmågan att driva dina processer självständigt framåt, tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir slutförda i tid och arbetar noggrant och strukturerat. Slutligen har du förmågan att arbeta flexibelt och anpassa dig efter förändrade förutsättningar.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 14 maj 2023 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.