Servicetekniker med El-kunskap till Eltel

Servicetekniker med El-kunskap till Eltel

Är du en teknikintresserad och serviceminded person med kunskap inom el som vill arbeta självständigt inom fiberbranschen? Nu har du chansen att vara en del av ett spännande företag och erbjuds goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Eltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. De arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom. Företaget är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du med servicerelaterade ärenden som inkommer till Eltel. Ärendena inkommer till en planerare som sedan tilldelar dig uppdrag.

I rollen arbetar du med varierande serviceuppdrag. Du arbetar med lågspänning och ett urval av uppgifter är allt från batteribyten i reservkraftsanläggning, byggnation av reservkraftsanläggningar, stegmontage och uppsättning av eluttag eller lagning av lampor.

I rollen har du nära kontakt med företagets kunder där du agerar ansiktet utåt. Du arbetar tätt samman med företagets andra servicetekniker och kommer vara en del av ett team av sex tekniker med liknande arbetsuppgifter. Beroende på uppdrag kommer du att arbeta självständigt eller tillsammans med kollegor. Du har tillgång till bil och utrustning i tjänsten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* El-kunskap som du förvärvat genom el-utbildning på gymnasiet alternativt arbetslivserfarenhet.
* Meriterande med erfarenhet från ett praktiskt arbete innehållande montering, installation och/eller underhåll inom närliggande område
* B-körkort

Vi söker dig som är driven och har lätt att ta egna initiativ när du driver ditt arbete framåt. Du ser problem som en möjlighet till att finna bättre lösningar och en motivation till förbättring. För att lyckas i denna roll är du en bra teamspelare som kan hantera en hög arbetsbelastning utan att kvalitén blir påverkad. Du trivs att arbeta nära kunder och att ge en gedigen service i alla situationer. Du som person tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och utför ett detaljerat arbete vilket du har möjlighet att göra då du arbetar på ett strukturerat sätt. För att nå hög kvalitet och ett korrekt arbete fokuserar du på ett noggrant arbete med tydlig målsättning.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bromma, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.