Servicetekniker / fälttekniker till SWARCO

Servicetekniker / fälttekniker till SWARCO

Trivs du med ett varierat arbete? Vill du arbeta på ett företag som tänker långsiktigt och ligger i framkant vad gäller ny teknik? Här erbjuds du en roll med frihet under ansvar där du får arbeta med engagerade kollegor.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SWARCO.

Om företaget

SWARCO är en österrikisk privatägd koncern med huvudkontor i Wattens/Innsbruck och finns representerade i mer än 80 länder. Deras fokus är på intelligenta system för trafikmarknaden och verksamheten består av utveckling, marknadsföring och försäljning av datoriserade styr-, övervaknings- och informationssystem, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering. SWARCO Sverige AB är idag ca 110 anställda och har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Deras kunder är främst Trafikverket, kommuner, kollektivtrafikhuvudmännen, Swedavia samt ett antal privata parkeringsoperatörer, fastighetsägare och köpcentrum. De arbetar både med större projekt, installationer och eftermarknadsservice.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker utgår du från huvudkontoret söder om Stockholm men spenderar majoriteten av tiden ute på fältet i Mälardalen. Samtliga servicetekniker startar dagen tillsammans på kontoret för att sedan åka ut på sina tilldelade ärenden. Du kommer att arbeta med service, underhåll och installationer av trafiksignaler, system för trafikantinformation och parkeringssystem. Inledningsvis får du en gedigen introduktion i företagets system och produkter och på sikt möjlighet att specialisera och lära dig mer.

Företaget erbjuder sina kunder service dygnet runt vilket betyder att det på sikt kan bli aktuellt att du till viss del arbetar under beredskap.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning med fördel inom el eller teknik
* Kunskap inom el
* Tidigare arbetslivserfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med styrsystem
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
* B-körkort

För att trivas och lyckas i rollen har du ett tekniskt intresse och trivs i en roll där ingen dag är den andra lik. Trafiksäkerhet går alltid före stress, därför är det viktigt att du har tålamod och att du är noggrann i ditt arbete. Vidare är det viktigt för dig att leverera arbete av god kvalité. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta självständigt. Vidare arbetar du i en händelsestyrd roll och kan flexibelt hantera omprioriteringar under arbetsdagen.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Söderort, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 18 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.