Servicetekniker / Fälttekniker till KMG

Servicetekniker / Fälttekniker till KMG

Har du erfarenhet av tekniskt arbete och trivs med att självständigt få planera din arbetsdag? Gillar du att arbeta varierat med mycket kundkontakt? I rollen som fälttekniker hos KMG erbjuds du en omväxlande roll med stor utvecklingspotential!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos KMG.

Om företaget

KMG Maskinservice grundades 1978 och har sedan start haft stort fokus på att växa tillsammans med sina kunder. De samarbetar med både större och mindre bolag, bland annat städbolag, kommuner, landsting och myndigheter. De jobbar med förebyggande underhåll av städmaskiner med stort fokus på hållbarhet.

Arbetsuppgifter

Som fälttekniker på KMG är dina dagar omväxlande och dina arbetsuppgifter innefattar reparation och service av städmaskiner. Du har ett stort eget ansvar och får en lista med alla maskiner som behöver service under veckan och planerar själv när du åker ut till de olika kunderna. Du agerar även på akututryckingar och prioriterar om i ditt schema. Arbetet är väldigt varierat och innebär främst jobb i Stockholm med omnejd men det förekommer även resor med övernattningar utanför Stockholm. Du har ett rullande schema där du en vecka i månaden förväntas åka på uppdrag längre bort och övernattar på hotell hela den veckan. Du arbetar över ett stort kontaktnät av kunder där du agerar konsulterande i tekniska frågor, beställer reservdelar, dokumenterar och rapporterar genomfört arbete. Rollen möjliggör chansen till att bygga kundrelationer med målet att åtgärda felen genom en högkvalitativ service. Du får tillgång till en egen servicebuss och utgår hemifrån på morgonen och åker direkt ut till kund.

Du kommer att genomgå en gedigen introduktion för att på bästa sätt skapa förutsättningar för att snabbt komma in rollen. Inledningsvis får du även en mentor att följa ute på fältet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
* Reparation, service och underhåll av städmaskiner
* Planerar och bokar in dina besök med kunden
* Uttryckningar på akuta arbeten

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som tekniker
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
* B-körkort

Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. När ett problem uppstår är du lösningsorienterad och blir motiverad av att kunna ge kunderna förstklassig service. Du är nyfiken och motiveras av att driva projekt framåt och är den som ser till att saker blir gjorda. Du är flexibel vilket innebär att du kan anpassa ditt arbete och beteende efter olika personer och förutsättningar, och du trivs bäst i en varierande roll där dina arbetsuppgifter kan ändras från dag till dag. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och kan prioritera utifrån din planering.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 14 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.