Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Seniora konsulter inom fastighetsrätt, avtal och markåtkomst

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med förhandling och avtalshantering inom det fastighetsrättsliga området? Vill du vidareutvecklas i rollen på ett familjärt bolag där du erbjuds stora möjligheter till personlig utveckling? Hos Licab får du möjlighet att bredda dina kunskaper inom olika projekt och att ta ett större ansvar.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Licab AB.

Om företaget

Licab är konsultföretaget som tillhandahåller nischad spetskompetens inom infrastruktur, industri och samhälle. Licab jobbar nära uppdragsgivaren och är kända för förmågan att förstå kunders utmaningar och behov. De ser det som en förutsättning för att kunna bidra med det där lilla extra i uppdragen. Just nu är de cirka 65 medarbetare med kontor i Kiruna, Gällivare, Luleå, Piteå och Stockholm. Sedan förra året är Licab en del av Solwers-koncernen.

Deras viktigaste värde som bolag är deras företagskultur. Det är ett familjärt företag med stora kompetensresurser som arbetar hårt med att bibehålla och odla den familjära känslan även fast de haft, och fortsätter ha, en kontinuerlig tillväxt sedan starten 2007. Deras gemensamma drivkraft är att alltid söka bättre lösningar och att jobba för ett ännu bättre samhälle. De är bland annat delaktiga i de stora omställningsprojekt som pågår inom industrin för en mer hållbar värld.

Arbetsuppgifter

Som konsult hos Licab stöttar du kunder med specialistkompetens inom det fastighetsrättsliga området. Du kan arbeta i team med andra i större uppdrag eller arbeta självständigt som konsult i ett projekt på beställarsidan. Uppdragen varierar i storlek och komplexitet.

Ett exempel på projekt du kan ingå i är kopplat till markförhandling där du bland annat arbetar med att delta i framtagande av väg- och järnvägsplaner, hantera detaljplanefrågor, tillståndsfrågor, värderingsfrågor och upprätta och hantera komplexa avtal. Ett annat exempel på ett projekt du kan ingå i är kopplat till en roll som projektledare där du arbetar med exploatering och frågor kring uppbyggnad av stadsdelar.

Inom bolaget värnar de om individen och att du som medarbetade trivs och har kul på jobbet. De lägger stor vikt vida att matcha varje medarbetare mot rätt uppdrag utifrån kompetens och egna önskemål.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Civil- eller högskoleingenjör inom samhällsbyggnad, lantmäteri eller juridik med inriktning mot fastighetsrätt, alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
* Minst 6 års erfarenhet inom det fastighetsrättsliga området, till exempel har du tidigare jobbat som exploateringsingenjör, lantmätare, fastighetshandläggare, markförhandlare, jurist inom fastighetsrätt eller liknande
* Har god vana av förhandling och avtalshantering inom det fastighetsrättsliga området
* God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
* Körkort för personbil
Meriterande
* Erfarenhet av infrastrukturprojekt, till exempel. väg, järnväg, ledningar.

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som trivs med att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter och självständigt kan styra din arbetsdag. Du är van att arbeta kundorienterat och trivs i en roll där du förväntas att ge god service, skapa relationer och sträva efter att uppnå goda resultat. I rollen arbetar du tätt ihop med team och det är därför även viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Därtill blir du motiverad av problemlösning och tycker det är roligt att fördjupa dig i komplexa problem. Du är prestigelös som person och är den som ställer upp och stöttar andra. Slutligen lägger du stor vikt vid att leverera ett kvalitativt arbete och strävar ständigt efter en god slutprodukt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Kontoret i Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare