Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Senior Sales Executive till Speed Box

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av försäljning och är redo för att ta nästa steg i din karriär? Vill du dessutom bli en viktig del av ett marknadsledande bolag inom digitalisering av förvaringsboxar och vara med på deras tillväxtresa? Speed Box söker en driven person som vill axla en viktig strategisk och operativ roll för deras framtida tillväxt.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Speed Box.

Om företaget

Speed Box utformar framtidens förvaringslösningar. Med stark nordisk närvaro och växande europeisk expansion, kombinerar de expertis, innovation och kundfokus för att möta specifika förvaringsbehov. Speed Box producerar och utvecklar moderna, digitala boxar för allmänt bruk. De har skapat en lösning baserad på en blandning av fantastisk hårdvara och innovativ mjukvara. Speed Box har en stark position på den nordiska marknaden och har påbörjat sin expansion i Europa. Genom att sammanfoga nyskapande idéer och ett starkt kundfokus kan de skapa unika och skräddarsydda lösningar. Deras mission är att genom affärsmässighet och anpassningsförmåga möta och överträffa kundens förväntningar. Detta gör Speed Box till ett ledande företag inom förvaringslösningar. Några av Speed Box kunder är Jernhusen AB, Liseberg, Kolmården, Trädgården Night Club och CPH Airport. Speed Box växer snabbt och håller en omsättningstakt på ca 100 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter

Som Senior Sales Executive har du ett tätt samarbete med VD:n där ni tillsammans driver försäljningstillväxt i Norden genom att utveckla och genomföra försäljningsstrategier. Rollen innefattar att optimera bolagets nuvarande säljaktiviteter och kundstrategier samt identifiera nya affärsmöjligheter och tillväxtdrivande aktiviteter. Du arbetar med kundbearbetning och du äger hela försäljningsprocessen från identifiering av affärsmöjligheter till undertecknat avtal. Därtill utvecklar du existerande kunder samt att segmentera marknaden och hitta ingångar till nya affärer. Vidare ansvarar du för att göra regelbundna försäljningsuppdateringar, prognoser och insikter till VD och andra intressenter. Du är ansvarig för administration och kontinuerlig förbättring av CRM-systemet för att stödja försäljningsprocesser. I rollen har du ett nära samarbete med olika interna avdelningar, inklusive marknadsföring, produktutveckling och supportteam och du rapporterar till VD:n.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst fem års erfarenhet av att jobba som Account Manager eller liknande
* Goda kunskaper i PowerPoint och Excel
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För rollen som Senior Sales Executive söker vi dig som har förmåga att se affärers långsiktiga betydelse och som resonerar utifrån ett strategiskt perspektiv. Vi söker dig som snabbt kan skapa förtroende och är en duktig relationsbyggare. Du behöver kunna samarbeta med andra, då denna roll bygger på att i samråd med andra funktioner skapa värde för slutkunden. Du trivs med att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. I rollen uppmanas du att komma med idéer och du trivs med att arbeta i en innovativ miljö där du får möjlighet att utmana och förändra. Vidare är du analytisk där du jobbar mot långsiktiga mål, och framför allt brinner du för att hela tiden hitta nya potentiella försäljningsdrivande vinklar/aktiviteter. För att verkligen lyckas behöver du ha ett starkt engagemang och stort eget driv.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare