Hoppa till innehåll

SAP–Konsult till Condivo

Har du tidigare erfarenhet inom SAP och vill ha en central roll inom en väletablerad konsultorganisation som sätter din professionella utveckling i fokus? Letar du efter en position där du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och projekt? Då är detta din möjlighet att bli en del av Condivo!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Condivo.

Om företaget

Condivo är ett konsultföretag med bas i hjärtat av Stockholm som specialiserar sig på helhetslösningar inom SAP. Med en passion för att leverera högkvalitativa konsulttjänster inom projektledning, förvaltning, samt verksamhets- och systemutveckling, har Condivo förankrat sin position som en ledande aktör på marknaden.

Condivos framgång bygger på deras team av erfarna konsulter. Med en genomsnittlig erfarenhet på 20 år är de stolta över sin kompetens och djupa insikt inom branschen.

Med sina mångsidiga ersättningsmodeller kan de anpassa sig efter vad som bäst gynnar sina medarbetare. Condivo placerar alltid medarbetaren i centrum av sina prioriteringar, med insikten att nöjda medarbetare skapar en enastående arbetsmiljö. De erbjuder en mångfald av uppdrag inom utveckling, arkivering, testning och projektledning som är skräddarsydda för deras medarbetares specifika färdigheter och intressen.

Läs mer om Condivo här: https://www.condivo.se/

Arbetsuppgifter

I rollen som SAP-konsult kommer du att ansvara för en mängd olika arbetsuppgifter relaterade till SAP. Dessa inkluderar implementering och konfigurering av SAP-lösningar enligt kunders specifika behov. Du kommer också att ha ansvaret för att utföra nödvändigt systemunderhåll och uppdateringar för att säkerställa en stabil och säker drift av SAP-miljön.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att innefatta diagnos och lösning av tekniska problem och avvikelser inom SAP-miljön. Du kommer att samarbeta nära med andra team och intressenter för att identifiera kunders affärsbehov och utveckla anpassade SAP-lösningar som möter dessa behov.

I rollen kan du även förväntas delta i projektledning och projektplanering för olika SAP-relaterade initiativ. Det kan inkludera att skapa och upprätthålla teknisk dokumentation och rapporter samt att genomföra tester och kvalitetssäkring av SAP-systemet för att säkerställa dess effektivitet och korrekta funktion

* Implementera och konfigurera SAP-lösningar enligt företagets behov.
* Utföra systemunderhåll och uppdateringar för att säkerställa en stabil och säker drift
* Diagnostisera och lösa tekniska problem och avvikelser inom SAP-miljön
* Samarbeta med andra team och intressenter för att identifiera affärsbehov och utveckla SAP-lösningar
* Delta i projektledning och projektplanering för SAP-relaterade initiativ
* Genomföra tester och kvalitetssäkring av SAP-systemet för att säkerställa dess effektivitet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 3 års erfarenhet utav motsvarande arbetsuppgifter
* En djup förståelse för SAP-system och dess tekniska komponenter
* Erfarenhet utav implementering, konfiguration och underhåll av SAP-system

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
26 dec. 2023 (29 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Östersund
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga