Hoppa till innehåll

Säljsupport / administratör till Dagab

Har du ett öga för detaljer och trivs i en roll där ditt arbete gör skillnad från dag ett? Hos marknadsledande Dagab får du möjligheten att få värdefull erfarenhet inom administration och bli en del av ett sammansvetsat gäng.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor. Välkommen du med!

Arbetsuppgifter

Som säljkoordinator kommer ditt fokus vara att stötta säljledarna med administrativa och rutinmässiga arbetsuppgifter. Ditt främsta ansvarsområde är att löpande hantera och administrera kampanjer, konsumentprissättning och prognos för Dagabs fria kunder. En självklar del i arbetet är att föra dialog och kommunicera gällande sortimentsfrågor med ansvarig säljledare inom respektive kategori. På sikt kan du även komma att hantera andra administrativa arbetsuppgifter. Inledningsvis kommer du erbjudas en introduktion för att få en förståelse för Dagab och arbetssättet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet från administrativt arbete
* Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
* Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP
* Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i butik eller lager

För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en administrativ roll där du tar ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Vidare söker vi dig som har en positiv inställning till att komma till jobbet och som trivs med att arbeta både självständigt och i team, då du ser ett mervärde av att arbeta tillsammans med andra för att gemensamt hålla de deadlines som finns i arbetet. Slutligen förstår du vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administration, administratör, koordinator, support, Stockholm, FMCG, SAP, omgående, heltid, start, Dagab, säljkoordinator, säljadministratör, säljsupport

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Umeå
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga