Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vill du ha en betydande roll och fortsätta driva PWS utveckling framåt genom att bygga hållbara relationer med såväl nya som befintliga kunder? Är du en relationsskapande person som söker efter ditt nästa steg inom försäljning? Vill du dessutom arbeta på ett branschledande företag? Sök då rollen som säljare där du erbjuds en flexibel roll med möjlighet att vara delaktig i en kraftig utvecklingsfas!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos PWS Nordic AB.

Om företaget

PWS Nordic AB har en ledande position på den nordiska marknaden med produkter och tjänster för rationell avfallshantering och källsortering. Ständiga förbättringar och produktutveckling i nära samarbete med deras kunder har bidragit till några av deras mest framgångsrika system. Som svenskt bolag är medarbetarna på PWS väl insatta i vad som krävs för att få en effektiv avfallshantering med produkter som är anpassade för det nordiska klimatet och nordiska förhållanden.

Som en del av ESE-koncernen har PWS tillgång till egna fabriker i Tyskland och Frankrike samt bred och djup kunskap inom branschen. PWS-kärlen tillverkas i Europas nordligaste fabrik för avfallskärl, nära den nordiska marknaden och levereras till deras centrallager i Sverige, för att sedan skickas ut i Norden.

Arbetsuppgifter

Som säljare arbetar du kontinuerligt med att utveckla och vårda befintliga kundrelationer, en stor del av din tid lägger du också på prospektering och nykundsbearbetning. Utifrån kundens identifierade behov och med hjälp av din produktkunskap presenterar du innovativa lösningar. Vidare kommer du att hantera offerter och avtal, genomföra presentationer och sälja in företagets tjänster på ett attraktivt sätt för att främja en vidare utveckling för PWS. Tjänsten innefattar resor inom Stockholmsregionen och du får tillgång till tjänstebil.

Här erbjuds du en säljroll med goda möjligheter att påverka och utvecklas tillsammans med PWS.

* Kundbesök och bearbetning av såväl nya som befintliga kunder
* Bygga och bevara goda kundrelationer
* Identifiering av möjligheter och behov
* Dokumentering gällande affärer och kundmöten

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gedigen erfarenhet av försäljning inom B2B
* B-körkort
* Goda kunskaper i Svenska och Engelska, muntligt och skriftligt
* Meriterande med erfarenhet inom avfallsbranschen

Du sätter alltid kunden i fokus och lägger ner tid på att skapa god kontakt med dem. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med kunderna, och du ser alltid till att göra det lilla extra. Du är en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. Vidare tar du ofta egna initiativ till att utöka ditt nätverk och bygger på ett genomtänkt sätt nya relationer. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Vidare värdesätter du lojalitet hos både dig själv och hos andra samt känner ett långsiktigt engagemang till företaget du jobbar på. Det är i denna roll avgörande att du trivs med att arbeta självständigt, men samtidigt i tät dialog med kollegor.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholmsregionen med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juli 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare