Säljare till Bafob Mark

Säljare till Bafob Mark

Vill du jobba med försäljning och trivs med att skapa nya relationer? Tycker du om att resa och vill arbeta på ett engagerat företag med stark gemenskap? I rollen som utesäljare hos Bafob Mark är du en del av ett framgångsrikt team som bygger framtidens digitala infrastruktur - fiber! Välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bafob Mark.

Om företaget

Sedan augusti 2013 har Bafob Mark arbetat gentemot bolag i Sverige och hjälpt dem med olika försäljningslösningar samt markupplåtelseavtal. I samarbete med Openinfra erbjuder Bafob Mark expertis inom fiberförsäljning. Under de senaste fyra åren har företaget sålt över 200 000 fiberaccesser och tusentals tjänster i de olika näten. De erbjuder fiberförsäljning på landsbygden där huvudfokus läggs på att bygga trygga och förtroendefulla kundrelationer.

Arbetsuppgifter

I rollen som utesäljare är du mestadels ute på resande fot och representerar Bafob Mark. Dina arbetsuppgifter innefattar att hålla i möten hos privatpersoner där du säljer in fiberanslutning. Du informerar om vilka fördelar en fiberinstallation för med sig och får dem att beställa en fiberanslutning till sin fastighet. Du deltar på stormöten och ansvarar för dina geografiska områden där du säkerställer att försäljningsmålen uppnås. Eftersom projekten ofta gäller orter på landsbygden behöver du vara beredd att övernatta några nätter varje vecka. Du erbjuds att arbeta i ett familjärt team tillsammans med 30 säljare och utgår från kontoret i Solna.

* Arrangera möten med privatpersoner där du säljer in fiberanslutning
* Ansvara för dina geografiska områden
* Säkerställa att försäljningsmålen uppnås

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* B-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

För att lyckas i rollen har du en stark drivkraft och målmedvetenhet. Du är utåtriktad, social och förtroendegivande där du trivs med att skapa kontakt med nya människor. Vidare är du en problemlösare som ser möjligheter och har inställningen att ingenting är omöjligt. Du är organiserad och trivs med att planera och organisera dina dagar på egen hand. I denna process läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.