Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Säljare / Account Manager

Ansök nu

Har du ett stort intresse av försäljning? Är du driven och målinriktad som person? Vill du göra framgångsrika affärer och skapa skillnad för både företag och människor? Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas tillsammans med likasinnade kollegor i en familjär företagskultur. I rollen som Account Manager får du en nyckelposition i Traderas fortsatta utveckling och satsning för att öka antalet kunder.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 8 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Tradera. Under rätt förutsättningar kan det finnas möjlighet till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Tradera är Sveriges största cirkulära marknadsplats online med 3,5 miljoner medlemmar. Varje vecka besöks Tradera sex miljoner gånger och varje timme byter 1000 saker ägare genom plattformen. I en tid där nyproducerade varor blir både billigare och mer lättillgängliga är Traderas roll, att driva omställningen till mer hållbar konsumtion, viktigare än någonsin.

Företagskulturen hos Tradera präglas av lagarbete, kundfokus och nyfikenhet. Hos Tradera delar man kunskap och insikter för att skapa en lärande miljö med hög motivation och effektivitet.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager hos Tradera kommer du att vara en del av Traderas Business Sales team bestående av fyra kollegor. I rollen som Account Manager kommer att skapa nya, långsiktiga kundrelationer med cirkulära företag som säljer second hand eller vill utveckla mer hållbara affärsmodeller. Du säljer Traderas välkända e-handelslösning och bygger upp din egen kundstock. Du kommer även att arbeta mot befintliga kunder i syfte att effektivisera säljprocesser. Kundmöten sker digitalt eller på plats tillsammans med kund. Tillsammans med team lead får du en grundlig introduktion till arbetssätt och rutiner.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av försäljning
* God kunskap i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* Ett intresse för hållbar konsumtion och second hand är meriterande

Vi söker dig som drivs av att arbeta målinriktat och uppnå goda resultat. Du är entusiastisk, inspirerande och har förmågan att skapa goda kundrelationer. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och ihärdig samtidigt som du trivs med att vara "hands-on" och arbeta praktiskt tillsammans med kund. Teamkänsla värderas högt och det är viktigt att du är en god lagspelare.

Övrig information

Start: Önskad start i augusti
Plats: Stockholm, S:t Eriksplan. Hybrid med möjlighet att jobba hemifrån eller från Traderas kontor
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare