Sales & Service Coordinator till Hansa Engineering

Sales & Service Coordinator till Hansa Engineering

Andas du service och har ett brinnande intresse för teknik? Är du även en person som är grym på problemlösning? Vi ger dig chansen att vara med att utveckla vårt företag Hansa Engineering genom att axla ansvaret att ta hand om inkommande förfrågningar och förmedla vårt kundlöfte. Det är företagets bredaste och mest varierande roll och du kommer att jobba tillsammans med ett energifullt säljteam för att leverera lösningar och produkter till Nordens ledande företag.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hansa Engineering.

Om företaget

Hansa Engineering är inne i en expansiv fas och söker dig som vill vara en viktig del av företagets framtid. I deras moderna, ljusa och fräscha kontor i Frösunda kommer du dela din vardag med nio kollegor. De har en arbetsplats med fokus på arbetsglädje, engagemang och kompetens och det finns stor möjlighet att vara delaktig och påverka både din individuella karriärutveckling och företagets väg framåt.

De har stort fokus på ny hållbar teknik och skräddarsydda lösningar som bidrar till teknisk utveckling, innovation och minskad miljöpåverkan. T.ex.
* Innovativt eldrivet fordon för dammbekämpning inom gruvindustrin
* Rökgasrening och värmeutvinning till fjärrvärmenätet
* Vattenrening för fiskodling i Norge och Färöarna

Arbetsuppgifter

Dina dagar består av omväxlande arbetsuppgifter och stort eget ansvar. Vi får många spännande problemställningar från hela industrin och det är ditt ansvar att, tillsammans med Hansas tekniskt kunniga team och leverantörer, förstå problemställningen och ta fram en hållbar lösning. Du blir ansvarig från första kontakt med kund till leverans och uppföljning. Efter det första samtalet sätter du ihop ett förslag på en lösning, skickar en offert och presenterar förslaget. Det ställer krav på att du har förmågan, erfarenheten och mognaden att driva och presentera projekt. Efter att du och kunden kommit överens blir du ansvarig för hantering av orderprocessen och leveransuppföljning. Självklart förväntar vi oss inte att du kan allt om industriella sprayprocesser. Din nyfikenhet, problemlösningsförmåga och driv tillsammans med vår gedigna utbildningsplan av Hansas produkter och användningsområden samt en utbildning inom försäljning gör att du snabbt kommer kunna ta dig an rollen. Du har daglig kontakt med Hansas leverantörer och partners och när du blivit varm i kläderna kommer du få möjligheten att resa till leverantörer i USA och Europa i syfte att få djupare utbildning och kunskap i företagets produktportfölj.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
* Ge service i världsklass till nya kunder med inkommande förfrågningar
* Ansvara över säljprocessen från start till slut
* Orderhantering
* Kommunikation med kunder, leverantörer och medarbetare genom hela projektprocessen

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet och intresse av service och försäljning
* Tekniskt intresse
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
* B-körkort
* Meriterande med teknisk utbildning
* Meriterande med erfarenhet inom liknande bransch exempelvis inom energi-, papper & massa, stål- eller metallindustrin

I rollen pratar du dagligen med kunder och du räds därför inte för att ta första steget till ett samtal. Du ser på ditt jobb som en social mötesplats och brinner för att ge god service och att ha kundkontakt. Vi tror att du har ett starkt engagemang, nyfikenhet och en drivkraft att förstå samband och hur saker fungerar. Det är viktigt att kunna visualisera och sätta sig in i kundens specifika problemställning. Du anpassar dig snabbt till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning, och du uppskattar att se resultatet av jobbet du lägger ner. När du pratar med kunder har du alltid en lösningsorienterad inställning till deras problem/frågor. Vidare tar du alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter med ett organisatoriskt och detaljorienterat arbetssätt.

Då Hansa jobbar väldigt brett inom industrin, blir en dag aldrig den andra lik och med en fantastisk möjlighet att lära dig något nytt varje dag.

Övrig information

Start: Februari, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 18 mars 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.