Hoppa till innehåll

Sales Representative till Solvatten

Solvatten söker en passionerad Sales Representative med ett starkt engagemang för klimat och hållbarhet. Om du brinner för att göra en verklig positiv inverkan på vår planet och samtidigt har en passion för försäljning, då är du den person vi letar efter. Hos Solvatten får du möjligheten att främja användningen av innovativ och miljövänlig teknologi för att göra rent dricksvatten tillgängligt över hela världen!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Solvatten.

Om företaget

Solvatten är ett idédrivet företag och insamlingsstiftelse med syfte att på ett hållbart och förnyelsebart sätt förbättra livsvillkoren för människor utan tillgång till rent och varmt vatten. Solvatten tillverkar, säljer och exporterar en kombinerad vattenrenare och vattenvärmare som drivs av solljus. Genom deras projekt skapas verifierad påverkan som motverkar +1.5°C uppvärmning och bidrar till FNs hållbarhetsmål (SDGs). Idag har fler än 600 000 personer i cirka 40 utvecklingsländer nytta av Solvatten. Solvatten jobbar i partnerskap med både myndigheter, företag och organisationer för att stötta de som drabbas av klimatkrisen och inte har tillgång till rent vatten.

Arbetsuppgifter

Som Sales Representative leder du försäljningen av Solvattens klimatfinansierings- och klimatkompensationslösningar på företagsmarknaden i både Norden och på den internationella marknaden. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att sälja, bygga relationer med företagskunder, upprätthålla starka kundrelationer, samordna internt för att förbättra kundupplevelsen, utveckla försäljningsstrategier och samarbeta med ledningsgruppen för att forma strategier för produkter och tjänster. På sikt har du möjlighet att ta ett större ansvar där du har möjligheten att leda ett eget team. Din roll är avgörande för att främja Solvattens mål inom klimat och hållbarhet.

* Aktivt sälja klimatpartnerskap och våra erbjudande samt bygga långsiktiga relationer med företagskunder
* Samarbeta internt för att säkerställa smidig leverans och förbättra kundupplevelsen
* Utveckla och genomföra försäljningsstrategier för ökad försäljning och konverteringar samt bidra till erbjudandet och produktstrategi

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av B2B försäljning
* Relevant utbildning inom exempelvis hållbar utveckling, marknadsföring eller försäljning
* Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på både svenska och engelska
* Det är starkt meriterande om du har arbetat inom hållbarhetsområdet eller med partnerskap och affärer som involverar lösningar på samhällsfrågor

Du är en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Som person är du är målmedveten och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete. Du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar sedan hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och kunna prestera mer och du trivs med att arbeta nära affären. Du drivs vidare av att få vara med och bidra till en grönare framtid och har ett genuint intresse för en hållbarutveckling.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (52 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Hudiksvall
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga