Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales Executive till Semine AI

Ansök nu

Är du relationsskapande och drivs av att nå mål samt göra affärer? Vill du bli en del av ett bolag i framkant som arbetar med artificiell intelligens? Norska techbolaget Semine ska nu etablera sig i Sverige och söker en Sales Executives till teamet i Stockholm. Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Semine AI.

Om företaget

Semine är ett techbolag som med hjälp utav artificiell intelligens hjälper företag att automatisera ekonomifunktionen. Bolaget grundades i Norge 2015 av den norske entreprenören Robert Kristiansen. Med en bakgrund inom utveckling av människa/maskin och mjukvara utvecklade Robert sin vision om att överbrygga människor och teknik för att ta bort repetitiva uppgifter. Genom att använda artificiell intelligens (AI) skapade han och ett team av användarexperter det som skulle bli SEMINE - den intelligenta plattformen för automation. Semine använder egenutvecklade AI-tekniker och har skapat en end-to-end-lösning på en hyperautomatiseringsplattform som de byggt de senaste 5 åren. Efter kommersialiseringen 2020 har de upplevt en enorm tillväxt och intresse från ledande nordiska företag. Idag är de drygt 50 anställda med två kontor i Norge.

Semine har idag en ledande marknadsposition i Norge och satsar nu på den globala marknaden med internationella kunder. Nästa steg är att expandera bolaget utanför Norges gränser och under 2023 kommer Semine även ha ett kontor i Stockholm. De söker nu en Sales Executive som kommer att vara med på uppstarten av Semine i Sverige. Du får en betydande roll där du får vara med och påverka och bygga upp verksamheten i Sverige. Du blir en del av ett företag där gemenskap och glädje genomsyrar arbetet och kommer att arbeta från ljusa och fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales Executive hos Semine har du ansvar for din pipeline, där du ska säkerställa KPI’er och resultat. Du kommer att arbeta nära SDR som kvalitetssäkrar leads och kunder innan de skickas vidare till dig så att du kan utveckla och fördjupa behovsanalysen med kunden. Dina kontaktpunkter kommer till stor del att vara med personer på CFO- eller Head of Accounting-nivå, med andra ord beslutsfattare som du ska bygga en relation till. Du kommer att vara ansvarig för dina egna säljprocesser och driva affären i samråd med resten av säljteamet. Samarbetet innebär bland annat att du sätter dig in i pågående säljprocesser och säkerställer goda överlämningar till leverans. Du är lyhörd för efterfrågade funktioner och behov från kunderna samt säkerställer att dessa leder till produktförbättringar genom att leverera feedback till bland annat marknadsavdelningen.

* Driva säljprocesser till affärer med nya och befintliga kunder
* Ansvara för din egen pipeline och att säkra KPI’er och resultat
* Ansvara för överlämning av nya kunder till leverans
* Ge feedback för produktförbättringar till marknadsavdelningen
* Säkerställa effektiv kundbearbetning i din pipeline i CRM-systemet HubSpot

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning inom IT/software
* Meriterande om du har erfarenhet av leverantörsreskontra, fakturering eller affärssystem
* Meriterande med eftergymnasial utbildning inom försäljning
* Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Vi söker dig som har ett stort inre driv med ambitionen att leda dig själv. Vi ser att du har en god förståelse för komplex försäljning som involverar flera beröringspunkter, konsultation och lyhördhet för kunder. Att hantera flera bollar i luften blir en del av vardagen, vilket innebär att du behöver kunna hantera hektiska perioder och vara stresstålig. Meriterande om du har ett intresse/ eller förståelse inom finans/tech. Då du kommer bli en del av etableringen i Stockholm ser vi att du är en driven och nyfiken person som motiveras av att vara med och skapa en ny arbetsplats som präglas av glädje och gemenskap. Jobbet har stora utvecklingsmöjligheter och nästa naturliga steg är att utvecklas till en Senior Sales Executive för dig med ambitioner om att bygga en karriär!

Övrig information

Semines erbjudanden:
* Grundlig onboarding och utbildning
* Konkurrenskraftiga bonussystem
* Bra pensionssystem och försäkringar
* En social och inkluderande arbetsmiljö

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare