Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales Development Representative till Semine AI

Ansök nu

Är du relationsskapande och drivs av att nå mål samt göra affärer? Vill du bli en del av ett bolag i framkant som arbetar med artificiell intelligens? Norska techbolaget Semine har nu etablerats i Sverige och söker därför en junior säljare till teamet i Stockholm. Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Semine AI.

Om företaget

Semine är ett techbolag som med hjälp utav artificiell intelligens hjälper företag att automatisera ekonomifunktionen. Bolaget grundades i Norge 2015 av den norske entreprenören Robert Kristiansen. Med en bakgrund inom utveckling av människa/maskin och mjukvara utvecklade Robert sin vision om att överbrygga människor och teknik för att ta bort repetitiva uppgifter. Genom att använda artificiell intelligens (AI) skapade han och ett team av användarexperter det som skulle bli SEMINE - den intelligenta plattformen för automation. Semine använder egenutvecklade AI-tekniker och har skapat en end-to-end-lösning på en hyperautomatiseringsplattform som de byggt de senaste 5 åren. Efter kommersialiseringen 2020 har de upplevt en enorm tillväxt och intresse från ledande nordiska företag. Idag är de drygt 50 anställda med två kontor i Norge.

Semine har idag en ledande marknadsposition i Norge och satsar nu på den globala marknaden med internationella kunder. Nästa steg är att expandera bolaget utanför Norges gränser och under 2023 kommer Semine även ha ett kontor i Stockholm. Därför söker de en junior säljare som kommer att vara med på uppstarten av Semine i Sverige. Du får en betydande roll där du får vara med och påverka och bygga upp verksamheten i Sverige. Du blir en del av ett företag där gemenskap och glädje genomsyrar arbetet och kommer att arbeta från ljusa och fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior säljare på Semine är du ansvarig för försäljningsprocessen genom att identifiera leads, prospektera, boka möten med potentiella kunder och hålla första presentationsmötet. Du kvalitetssäkrar kunderna innan du skickar dem vidare till Sales Executive som utvecklar processen och fördjupar behovsanalysen med kunden. Du kommer med andra ord att arbeta nära försäljningsavdelningen och vara en viktig bidragande faktor till företagets tillväxt och framgång. Som junior säljare är du Semines första kontaktpunkt för kunden och kommer att sätta standarden och kvaliteten för resten av kundrelationen.

* Identifiera och kvalitetssäkra leads
* Prospektera med hjälp av olika verktyg och effektivt arbeta inom CRM-systemet HubSpot för hantering av prospekt och pipeline
* Boka möten, kvalitetssäkra kunder och hålla det första presentationsmötet
* Bygga trygga relationer med kunderna och sätta standarden för resten av kundrelationen
* Samarbeta nära med Sales Executive och resten av försäljningsavdelningen

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Meriterande med eftergymnasial utbildning inom försäljning
* Erfarenhet inom försäljning, meriterande inom IT/software
* IT-intresse
* Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen är du relationsskapande och har ett starkt driv. Du är tävlingsinriktad och trivs med att jobba i en prestationsinriktad miljö med tydligt uppsatta mål. Vidare är du social och arbetar engagerat där du ser vikten av att arbeta och skapa långsiktiga kundrelationer. Du är självklart intresserad av försäljning och har en vilja att utvecklas inom ditt yrkeskunnande. Meriterande om du har ett intresse och/eller förståelse för IT. Då du kommer bli en del av etableringen i Stockholm är det viktigt att du är driven och vill vara med och skapa en ny arbetsplats som präglas av glädje och gemenskap. Denna position erbjuder stora möjligheter till utveckling och nästa naturliga steg kan vara att ta steget in i en Sales Executive-roll för dig som har ambitioner att bygga en karriär!

Övrig information

Semines erbjudanden:
* Grundlig onboarding och utbildning
* Konkurrenskraftiga bonussystem
* Bra pensionssystem och försäkringar
* En social och inkluderande arbetsmiljö

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare