Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales Account Manager till ledande företag av säkerhetsprodukter

Ansök nu

Vill du ta nästa kliv i din karriär inom försäljning och drivs av att bygga långsiktiga relationer? Har du dessutom ett intresse för säkerhetsbranschen? Hos Robur Safe erbjuds du en roll på ett företag med lång erfarenhet inom utveckling och tillverkning av produkter inom fysisk säkerhet och som är ledande inom branschen.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Robur Safe.

Om företaget

Robur Safe är en av de ledande tillverkarna av säkerhetsprodukter och grundades redan 1970. De har en stark närvaro över hela världen, med leveranser av kvalitetsprodukter till banker, detaljhandeln, statliga myndigheter, företag, landsting, kommuner och privata företag. Robur är specialiserade på att utveckla, tillverka, testa och marknadsföra säkerhetsprodukter med högteknisk kompetens inom fysisk säkerhet samt elektronik- och mjukvaruutveckling. Produkter som de erbjuder är bland annat prefabricerade valv, valvdörrar, värdeskåp, serversäkerhetsskåp, brandavskiljande skåp, serviceboxar, laptopskåp, nyckelskåp, arkivskåp och högsäkerhetslås. De har sitt huvudkontor och deras produktion i Slöinge, strax utanför Falkenberg på den svenska västkusten. Här finns produktions-, konstruktions-, utvecklings-, order-, service- och ekonomiavdelningar. De söker nu en Sales Account Manager som vill vara med och fortsätta utveckla företaget.

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales Account Manager hos Robur Safe erbjuds du en roll som nyckelspelare i bolaget. Du tillsammans med övriga teamet arbetar aktivt för att skapa affärsmöjligheter hos nya och befintliga kunder. Ditt primära fokus är B2B-försäljning där du ansvarar för hela kedjan, från prospektering till avslut. Det innefattar att bearbeta nya och befintliga kunder, boka kundmöten, utformning av offerter samt hålla demos och presentera Robur Safes system och produkter. Du har hög närvaro ute hos kunderna och förväntas besöka kunder i hela Sverige, där snitt på resdagar är ca 3 dagar per vecka. När du inte är ute hos kunder har du möjlighet att arbeta både från hemmet och på kontoret.

Dina primära arbetsuppgifter är:
* Boka och utföra möten, främst fysiskt
* Bearbeta och bygga långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder
* Ha förståelse för och skapa behovsanalyser

Du ingår i ett team om fyra personer och utgår ifrån Stockholmskontoret. Arbetsplatsen präglas av en familjär och öppen stämning där du har ett tätt samarbete med kollegor. Du erbjuds goda möjligheter att växa och utvecklas med företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom exempelvis försäljning eller ekonomi alternativt arbetslivserfarenhet inom liknande roll
* Tidigare arbetslivserfarenhet inom branschen är meriterande
* Flytande svenska och engelska, i tal och skrift
* God dator- och systemvana samt kunskaper i Officepaketet
* B-körkort

För att trivas i rollen som Sales Account Manager är du en resultatinriktad person som motiveras av att prestera och arbeta efter tydligt uppsatta mål. Du har vidare förmåga att arbeta strukturerat och kan självständigt driva dina projekt framåt. Då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att du är en kommunikativ och positiv person som får energi av dialog med nya människor. Vidare trivs du med att bygga relationer och har förmågan att lyssna och förstå såväl kunder som kollegors behov. Du sätter kunden i fokus och anstränger dig alltid för att leverera lösningar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare