Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

RPA-utvecklare / Blue Prism-utvecklare till Axfood IT

Drivs du av att effektivisera repetitiva arbetsuppgifter och processer? Vill du vara med i den fortsatta utvecklingen av Axfood IT:s RPA-team? Axfood IT erbjuder dig en stimulerade roll med goda utvecklingsmöjligheter och stort ansvarstagande.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Axfood IT har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axfood IT en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Axfood är en ledande koncern inom dagligvaruhandeln i Sverige och näst störst på marknaden med en marknadsandel om cirka 20 procent. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och deras supportbolag Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash och City Gross.

Axfoods IT-organisation, även kallad Axfood IT, består i dagsläget av 300 anställda fördelade på utveckling och operations som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt marknaden för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Axfood ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar företaget ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Axfood IT är en viktig del i detta och som delaktig under utrullningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

Läs mer om Axfood IT här: https://www.axfood.se/nyhetsrum/nyheter/livet-pa-axfood-it--medarbetare-ger-insikter-i-nytt-poddavsnitt/

Arbetsuppgifter

I rollen som RPA-utvecklare hos Axfood IT arbetar du brett över hela organisationen med att automatisera och effektivisera verksamheten genom att skapa automatiserade lösningar för repetitiva, administrativa uppgifter och processer. Där du tillsammans med övriga avdelningar samarbetar tätt och skapar processkartor och flöden för att identifiera och hitta automatiseringslösningar. Du arbetar agilt och tillhör ett seniort team med sex utvecklare, en scrum-master och en produktägare. Du arbetar primärt i SAP-miljö och använder den senaste tekniken på marknaden. Avdelningen du tillhör startade under 2020 och Axfood IT ligger långt fram i RPA-utvecklingsarbetet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av RPA-utveckling med verktyget Blue Prism
* Erfarenhet av att ha arbetat i agila team
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
* Erfarenhet från retail-branschen
* Viss kunskap/erfarenhet av automation inom SAP-plattformen

För att trivas som RPA-utvecklare hos Axfood IT tror vi att du motiveras av att arbeta med utveckling och vill fortsätta göra det tillsammans med smarta och tekniskt motiverade kollegor. Som person ser vi därför att du har lätt för att samarbeta samtidigt som du tar ansvar för ditt arbete och alltid strävar mot att leverera goda resultat. Du är en noggrann och god analytiker som alltid säkerställer så att ditt arbete blir korrekt. Slutligen är du en initiativtagande person som både är självgående och som tillsammans med dina kollegor tar initiativ för att tillsammans effektivisera processer i verksamheten.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Ansvarig rekryterare: Victor Rundberg, victor.rundberg@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: RPA, Blue Prism, RPA-utveckling, SAP, Axfood IT, agil, agilt, processkartor, flöden, utvecklare, scrum, utveckling, programmering

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 maj 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare