Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Revisorassistent till Focus Revision

Ansök nu

Är du en målinriktad junior ekonom som vill utvecklas inom revision? Söker du efter en familjär atmosfär och en varierande roll med stora utvecklignsmöjligheter? Focus Revision söker dig som antingen är nyexaminerad inom ekonomi, eller har ett års relevant erfarenhet för rollen som revisorassistent. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Focus Revision.

Om företaget

Focus revision är en medelstor revisionsbyrå med ca 10 st anställda som bildades 1993. Kontoret är centralt beläget i Söderhallarna på medborgarplatsen i Stockholm. Deras affärsidé är att tillhandahålla revisions- och revisionsnära tjänster till mindre och medelstora aktiebolag och andra verksamhetsformer till hög kvalité. Deras mål är att bygga upp en långsiktig relation med dig som är kund hos oss och skapa mervärden för dig och ditt företag. Vi är en liten revisionsbyrå där du har direktkontakt med din revisor som möjliggör en personlig service och stort engagemang.

Arbetsuppgifter

I rollen som revisorassistent arbetar du tillsammans med erfarna kollegor för att möta specifika behov hos kunder. Kunderna du arbetar mot är mindre till medelstora bolag inom Sverige. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket kvartal du befinner dig i samt storlek på kund där din huvuduppgift är att granska kunds redovisningar. Vidare kommer du assistera vid genomförandet av revisioner, inklusive planering, genomförande och rapportering. I rollen ingår även granskning coh validering av finansiella rapporter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
* Minst ett års erfarenhet från revisionsbyrå

För att trivas i rollen tror vi att du har förmågan och ett intresse av att samarbeta med andra människor. Du har lätt för att anpassa dig till andras åsikter samt lätt för att se syftet med helheten i gruppen. Du sätter upp och håller tidsramar, samtidigt som du har en öppenhet för förändring och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Vidare har du förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och prioriterar rätt saker. Du har drivkraften att följa regler och överenskommelser och säkerställer att hålla det som utlovas.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Södermalm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Revisorassistent, revisionsassistent, konsult, ekonomi, bokslut, månadsbokslut, nyexaminerad, junior, årsbokslut, bokföring, rapportering, heltid

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare