Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Remote spelutvecklare till The Gang

Är du en spelintresserad utvecklare? Som vill vara med på en tillväxtresa och arbeta heltid på distans vart ifrån i världen du önskar? Vi söker en engagerad programmerare med viljan att lära och utvecklas som vill vara med och påverka spelindustrin till The Gang Sweden AB.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos The Gang.

Om företaget

The Gang är en spelutvecklingsstudio som grundades i slutet av 2019 av ett team som har erfarenhet från stora AAA-studior och som är serieentreprenörer.
Företagets mål är att producera högkvalitativa spel på Roblox-plattformen som kommer att underhålla miljontals barn över hela världen.
Sedan starten har teamet expanderat från 5 till 120 personer med basen i centrala
Stockholm. Teamets andra hem är deras Discord som ofta används eftersom de arbetar på distans.

Arbetsuppgifter

Du arbetar i ett team runt olika projekt som består av i snitt 5 personer som är grafiker, speldesigner, projektledare och programmerare. Ni sitter mycket i er Discord där ni samarbetar under projektets gång. De olika projektens längd varierar och så även om det är interna projekt eller kundbaserade uppdrag.
Projekten går på rullans och du arbetar därför med olika team i olika projekt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Goda kunskaper inom programmering och praktiskt erfarenhet från utbildning, fritid eller arbetsliv
* Obehindrad engelska i tal och skrift
* Meriterande med erfarenhet av LUA och Roblox
* Meriterande med erfarenhet av spelutveckling och/eller mjukvaruutveckling

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare tar du ett stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid.
Du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv samt har ett intresse för att lära dig nya saker.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Remote
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 apr. 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare